Uronite u svijet beskrajnih opcija uz Galaxy ekosistem

Uz Galaxy Z Fold4, Watch5 i Galaxy Buds2 Pro, istražite svijet budućnosti, bezbrižnosti i funkcionalnosti

11486 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Samsung
Foto: Samsung

Jeste li se ikada zapitali kako izgleda bezbrižnost? Pješčana plaža, beskrajni zalasci sunca i svečani ukus mora. Sve to upotpunjeno savršenom playlistom i besprijekorno organizovanim balansom između privatnog i profesionalnog života. U početku zvuči kao bajka, ali šta ako kažemo da je Samsung, vaš najbolji prijatelj, tu da pretvori bajke u stvarnost?

Šta kažete na nevjerovatno dobru kombinaciju sata koji će budno mjeriti ne samo svaki savršeni trenutak vašeg života, već će aktivno pratiti vašu fizičku aktivnost i zdravstveno stanje, genijalan telefon koji će svojom revolucionarnom prirodom olakšati vaš dan u svakom mogućem trenutku i slušalice sa posebnim zvukom koje su dizajnirane specijalno za vaše uši? Predivan je osjećaj kada znaš da je neko misli na tvoje potrebe.

Kreiran za ultra moderne, sofisticirane i ljude istančanog ukusa, genijalni Galaxy Z Fold4 5G prevazilazi očekivanja čak i onih sa najluđom i najneobičnijom kreativnom fantazijom. Kada sami uključite Fold4 5G, bićete sigurni da imate telefon za budućnost. Zahvaljujući Flex modu, Galaxy Z Fold4 5G pokazuje svoju snagu svojom jedinstvenom sposobnošću da stoji uspravno. Ovaj simetričan i uravnotežen dizajn otvara se tako da lako možete ući u sljedeću eru pametnih telefona. Galaxy Z Fold4 snima fenomenalne fotografije i video zapise sa naprednim širokim objektivom od 50 MP i 30h SpaceZoom objektivom. Različiti načini rada kamere, uključujući veću mapu zumiranja koja se aktivira u načinu snimanja. Isto tako, sa većim brojem piksela, 23% jačim senzorom i poboljšanom snagom obrade, korisnici mogu snimati jasne slike čak i noću. Sadržaj je sveobuhvatan i izražen na glavnom ekranu dijagonale 7,6 inča sa višim nivoom svjetline, podesivom brzinom osvježavanja od 120Hz i blago vidljivom kamerom ispod ekrana (UDC), koju karakterizuje novi rasuti raspored podpiksela. Ovaj 21,6:18 AMOLED Infinity Flex ekran nema rupu za kameru, za potpuno impresivno iskustvo preko cijelog ekrana. Multitasking sa Z Fold4 je lakši nego sa bilo kojim drugim telefonom, tako da korisnici mogu učiniti još više obaveza dok su u pokretu. Nova traka zadataka prikazuje izgled računara i nudi pristup vašim omiljenim i nedavno korišćenim aplikacijama.

Samsung
foto: Samsung

Iskustvo obavljanja više zadataka istovremeno je moguće sa olovkom S Pen, koja omogućava crtanje u pokretu i bilježenje uz jednostavno odlaganje. Preciznost o kojoj vaši prsti mogu samo sanjati kada dodirnu olovku sa staklom. Tu je i Flex način rada s kojim možete gledati, upućivati ​​video pozive i još mnogo toga bez korišćenja telefona. Savršeno za multitasking. Ovaj telefon dijeli ekran na dva dijela, omogućavajući vam da radite pametnije — na primjer, gornju polovinu kako biste mogli biti na telefonu, a donju polovinu za pisanje bilješki.

Samsung
foto: Samsung

Prava magija se dešava kada povežete genijalni Galaxy Z Fold4 5G sa slušalicama Galaxy Buds2 Pro koje posjeduju pun zvuk koji će dotaknuti svaki atom vašeg tijela. Audio stručnjaci iz kompanije AKG prilagodili su Galaxy Buds2 Pro slušalice da emituju nevjerovatno bogat i živ zvuk uz visoku definiciju - čak i ako niste baš na koncertu, osjećaj je kao da ste u prvom redu! Želite li se odvojiti od okolne buke, ali i dalje ne propustite nijedan detalj? Galaxy Buds2 Pro slušalice vam omogućavaju da se brzo fokusirate na okolinu bez potrebe da ih vadite. Vježbanje nakon posla? Trčanje na plaži u planinarskim čizmama ili sunčanje na doku? Galaxy Buds2 Pro slušalice inovativnog dizajna su ergonomski prilagođene uhu i napravljene su od nevjerovatno naprednog i laganog materijala prilagođenog za nošenje 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Zahvaljujući revolucionarnom tankom dizajnu, više ne morate da brinete da će vam ispasti iz uha tokom vaših omiljenih aktivnosti.

Samsung
foto: Samsung

A kada smo spomenuli vježbanje, Samsung je tu za dodatnu podršku i motivaciju – vrhunske karakteristike uređaja koji mjeri vaše korake, otkucaje srca, pa čak i nivoe stresa nalaze se u gadžetima koji su dio Samsung ekosistema, a jedan od nih, koji može biti vaš asistent za vježbanje, je naravno najbolji Samsung Galaxy Watch5.

Samsung
foto: Samsung

Dizajniran za svakodnevni uspjeh, Galaxy Watch5 nudi sveobuhvatno iskustvo koje nadilazi fitnes aktivnosti i uključuje procese nakon treninga, odmora i oporavka. Alat za mjerenje tjelesne kompozicije pruža potpunu sliku ukupnog zdravlja korisnika, dajući im prilagođeni pristup postavljanja ciljeva, vodeći ih kroz personalizirane vježbe i praćenje napretka. A kada dođe vrijeme za odmor, Galaxy Watch5 korisnicima pruža podatke o oporavku, uključujući broj otkucaja srca nakon intenzivnog vježbanja i prilagođene preporuke za potrošnju vode na osnovu gubitka težine.

Samsung
foto: Samsung

Dobar noćni odmor važan je za dobrobit i zato pomažemo našim korisnicima da se dobro naspavaju. Proučite svoje obrasce spavanja pomoću rezultata koji prate vaše faze sna, zajedno sa hrkanjem i otkrivanjem nivoa kiseonika u krvi. Poboljšajte navike uz naprednu obuku za spavanje koja pruža prilagođene mjesečne programe s vodičem. Kroz SmartThings integraciju, Galaxy Watch5 automatski postavlja povezana svjetla, AC jedinice i televizore na unaprijed postavljena podešavanja koja stvaraju idealno okruženje za spavanje.

Za više informacija o Galaxy Z Fold4 telefonu posjetite - https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-z-fold4/

Za više informacija o Galaxy Buds2 Pro slušalicama posjetite - https://www.samsung.com/rs/audio-sound/galaxy-buds/galaxy-buds2-pro-bora-purple-sm-r510nlvaeuc/

Za više informacija o Galaxy Watch5 satu posjetite - https://www.samsung.com/rs/watches/galaxy-watch/galaxy-watch5-44mm-silver-bt-sm-r910nzsaeuc/