„Milioner“ i „Najveći gubitnik“ ove jeseni samo uz Telemach

Zabava za cijelu porodicu uz najpopularnije svjetske TV formate

14929 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telemach
Foto: Telemach

Jesen nije zvanično počela, ali svi smo željni zanimljivog TV sadržaja koji donosi!

Zato, ne propustite početak nove TV sezone na Nova S, jer vas očekuje zabava za cijelu porodicu uz najpopularnije svjetske TV formate.

Korisnici Telemach usluga, putem EON i Total TV platformi, od 19. septembra uživaće u najpopularnijem kvizu na svijetu i kod nas - „Želite li da postanete milioner“.

Ivan Zeljković se nakon 10 godina vraća na male ekrane spreman da konačno pronađe prvog milionera, koji će odgovoriti tačno na 15 pitanja i osvojiti nagradu od 5 miliona dinara. Kviz će se emitovati četiri puta nedjeljno, od ponedjeljka do četvrtka samo na Nova S.

Ove jeseni na Nova S definitivno nemate šta da izgubite, jer donosimo još jedan svjetski televizijski format u vaše domove. „Najveći gubitnik“ je šou u kojem se 16 gojazanih osoba takmiči ko će više kilograma da izgubi - pa tako najveći gubitnik na kraju postaje najveći pobjednik i doživljava nevjerovatnu transformaciju koja će njegov život promijeniti iz korijena.

TV formati koje ste dosad voljeli i dalje će biti razlog više da se ne odvajate od vaše omiljene fotelje.

Olja Bećković donosi nove utiske svake nedjelje, a „Mentalno razgibavanje“, „Među nama“ i „Probudi se“ emitovaće se, svakog radnog dana, u dobro poznatim terminima.

Spremite se za najbolji zabavni program ove jeseni – samo uz Telemach!