Poklanjamo vam knjigu! Sve o Ethereum-u na jednom mjestu!

Poslije čitanja knjige saznaćete da je Ethereum srž razvoja nove tehnologije i da sve što se sa njim događa znatno utiče na tržište kriptovaluta.

19838 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Limit Prime
Foto: Limit Prime

Uspjeh je glavni cilj mnogim ljudima, a put do njega malo ko zna. Postati uspješan trgovac i učestvovati na berzi nije lako, zahtjeva dosta energije, motivacije, složene taktike i strategije. Ne postoji matematička formula koja će čudesno učiniti da zaradite novac. Međutim, strpljenje, istraživanje i edukacija su prvi koraci koji vas dovode do značajnog napretka.

Aktivni trgovci kriptovalutama posjeduju različite karakteristike, ali ono što im je zajedničko je njihovo konstantno usavršavanje i želja da nauče što više.

Pored Bitkoina, jedna od valuta u koju trgovci najčešće ulažu kapital je Ethereum. Međutim, ljudi često pogrešno označavaju Ethereum samo kao kriptovalutu – on je mnogo više od toga.

Ako govorimo o kriptovaluti, pravo ime koje bi trebalo koristiti je Ether (ETH). Za razliku od Bitkoina, koji je posebno dizajniran da bude valuta, Ether je dizajniran da napaja Ethereum mrežu kao kompenzacija rudarima za obavljanje računanja. Kako bi Vam olakšala i uprostila proces stvaranja i razumijevanja druge najveće kriptovalute u svijetu, kompanija Limit Prime Securities je odlučila da svim čitaocima pokloni primjerak e-knjige za početnike koja sadrži sve što treba da znate o Ethereum-u.

Poklon e-knjiga

Vaša edukacija o Ethereum-u i trgovina CFD kriptovalutama može započeti sada. Besplatno preuzmite Vaš primjerak knjige „Druga najveća kriptovaluta na svijetu – Ethereum“.

Struktura i sadržaj knjige su napravljeni da vas vode kroz sve prakse i koncepte povezane sa Ethereum-om. Pogledajte sličnosti i razlike Ethereum-a u odnosu na Bitkoin, Ripple i Cardano, naučite po čemu se razlikuje CFD trgovanje Ethereum-om od klasičnog trgovanja i šta zapravo Ethereum donosi za buduće trgovce.

Ukoliko želite da počnete trgovati na berzi, to možete učiniti na vrlo jednostavan način - otvaranjem pravog naloga za trgovanje kod licenciranog investicionog društva Limit Prime Securities.

Zašto je knjiga od velikog značaja za čitaoce i trgovce?

Limit Prime
foto: Limit Prime

U našoj knjizi dobijate informacije na jednostavan, a opet sveobuvatan način, koje možete iskoristiti i potencijalno ostvariti profit. Poslije čitanja knjige saznaćete da je Ethereum srž razvoja nove tehnologije i da sve što se sa njim događa znatno utiče na tržište kriptovaluta. Jedan takav događaj, koji pruža nove mogućnosti, će se uskoro desiti.

Takođe, postoji mnogo načina za investiranje na ovom tržištu, ali jedan od najraznovrsnijih je CFD trgovina kriptovalutama, jer vam omogućava potencijalnu zaradu bez obzira na to da li cijene rastu ili padaju.

Nedavno, Ethereum je objavio da će zvanično izvršiti tranziciju od ‘proof-of-work’ u ‘proof-of-stake’ protokol. Poznatno nam je da će novi ‘proof-of-stake’ model biti u stanju da obradi do 100.000 transakcija u sekundi. Sem toga, jeftinije naknade i povećana brzina transakcije čine novi Ethereum model boljim i privlačnijim za trgovce.

Transformacija u ‘proof-of-stake’ protokol radi prema istom cilju kao i ‘proof-of-work’, to je sigurna, decentralizovana mreža koja samo koristi drugačiji proces pri dobijanju Ethereum-a.

Tranzicija Ethereum-a predstavlja proces podijeljen u dva dijela. Prvi dio je nadogradnja Bellatrix koja je uspješno završena 6. septembra i ostavlja mapu za ostale nadogradnje. Posljednji dio transformacije protokola kod Ethereum-a dogodiće se na takozvanom “Pariškom događaju”. Preobražaj će se zvanićno desiti između 13. i 15. septembra!

Limit Prime vam nudi jedinstvenu priliku koja se ne propušta. Naučite nešto novo, pogledajte naše aktivne promocije OVDJE i potencijalno zaradite.

Ova kompanija je regulisana od strane Komisije za tržište kapitala Crne Gore i kroz svoju platformu vam nudi direktan pristup svjetskim berzama i trgovanje najatraktivnijim finansijskim instrumentima.

Za više informacija možete pozvati na broj +382 67 242 242 i neko od zaposlenih u Limit Prime-u će vam izaći u susret.

E-adresa: info@limitprime.com

Veb sajt: http://www.limitprime.com/me

Zapratite Limit Prime na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Linkedin