Glavni grad: Postavlja se lim na krovu vaterpolo bazena

"Izvode se i radovi na zidanju pregradnih zidova ispod glavne noseće betonske grede, okrenute prema hotelu Podgorica, kako bi se uradili prostori u kojima će biti smještene termotehničke instalacije i toplotne pumpe, kao i magacinski prostor za sportsku opremu na bazenu"
74 pregleda 3 komentar(a)
Postavljanje lima, bazen, Podgorica, Foto: Glavni grad
Postavljanje lima, bazen, Podgorica, Foto: Glavni grad
Ažurirano: 03.10.2017. 11:56h

Radovi na postavljanju konstrukcije krova na vateropolo bazenu kod Sportskog centra Morača u Podgorici su u završnoj su fazi, saopšteno je danas iz Biroa za odnose sa javnošću Glavnog grada - Podgorica..

U saopštenju se dodaje da su u toku su radovi na postavljanju osnovnog lima - prekrivke krova vatrerpolo bazena.

"Izvode se i radovi na zidanju pregradnih zidova ispod glavne noseće betonske grede, okrenute prema hotelu Podgorica, kako bi se uradili prostori u kojima će biti smještene termotehničke instalacije i toplotne pumpe, kao i magacinski prostor za sportsku opremu na bazenu. Takođe, izvode se radovi na postavljaju i povezivanju termotehničkih instalacija u podtribinskom dijelu vaterpolo bazena na toplotne pumpe, kao i povezivanje bojlera na vaterpolo bazenu. U toku su i radovi na postavljanju i montaži reflektora za sportsku rasvjetu na bazenu", ističe se u saopštenju.

Iz Glavnog grada su kazali i da su završeni svi radovi na povezivanju vaterpolo bazena napojnim kablovima na trafo stanicu, kao i povezivanje na elektro instalacije bunarskih pumpi.

"U toku su radovi atestiranja svih postavljenih kablova i elektro instalacija na bazenu. Završeni su i radovi na postavljanju vodovodnih cijevi i priključenja bazena na primarnu vodovodnu mrežu, a završene su i sve šahte za odvod bazenske i atmosferske vode kao i fekalne kanalizacije sa bazena. Urađen je i sistem hidrantske mreže oko bazena. Svi radovi izvode se u rokovima koji su definisani dinamičkim planom rekonstrukcije objekta koje je uradio izvođač radova firma "Neimar inženjering" iz Podgorice, a na koji je saglasnost dao stručni nadzor firma "Urbi pro" iz Podgorice. Shodno dinamičkom planu, svi radovi bi trebalo da budu završeni do polovine decembra tekuće godine2, rekli su iz Glavnog grada.

Bonus video: