Pregršt medalja za mlade atletičare iz Nikšića

Veliki broj medalja je zveckao među takmičarima, ponosno i zasluženo zauzevši pobjednička postolja“, kazao je Radovan Dragnić, predsjednik SK "Specijalna Olimpijada Nikšić

7004 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SK Specijalna olimpijada Nikšić
Foto: SK Specijalna olimpijada Nikšić

U Osnovnoj školi (OŠ) „Mileva Lajović Lalatović“ u Nikšiću, održano je opštinsko takmičenje u atletici u organizaciji SK "Specijalna Olimpijada Nikšić", a u okviru „Septembarskih dana“.

"Vremenski uslovi jesu uticali da dvorište na kome je bilo planirano takmičenje, zamijenimo fiskulturnom salom pomenute škole, ali nijesu uticali da mijenjanje ambijenta umanji njegov kvalitet. Veliki broj medalja je zveckao među takmičarima, ponosno i zasluženo zauzevši pobjednička postolja“, kazao je Radovan Dragnić, predsjednik SK "Specijalna Olimpijada Nikšić".

Zahvalio se OŠ "Mileva Lajović Lalatović" koja je „svojim snagama i organizatorskim sposobnostima doprinijela takmičenju“, a kako je istakao, takmičenje je bilo najmasovnije do sada.

Medalje najuspješnijima, a na takmičenju koje organizuje SK "Specijalna Olimpijada Nikšić" svi su pobjednici, uručio je predsjednik opštine Nikšić, Marko Kovačević.

Pored takmičara iz Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom - Nikšić, učenika osnovnih škola "Mileva Lajović Lalatović", "Olga Golović" i "Janko Mićunović", učestvovali su i članovi Unified klubova "Ekononsko-ugostiteljske škole", "Elektronik", "Prve srednje stručne škole" i Udruženja za pomoć licima ometenim u psihofizičkom razvoju, dok su kao gosti učešće uzeli i sportisti Dnevnog centra za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju – Tivat.

Bonus video: