Dukaj: Nikšić valorizacijom resursa učiniti još atraktivnijim za razvoj privrede

Nikšić, kao studentski i industrijski centar, ima sve predispozicije da "dostigne nivoe velikih evropskih gradova", kazao je ministar

1050 pregleda 7 komentar(a)
Dukaj, Foto: Vlada Crne Gore
Dukaj, Foto: Vlada Crne Gore

Ministar javne uprave Maraš Dukaj uputio je čestitku povodom 18. septembra - Dana opštine Nikšić, predsjedniku Opštine Marku Kovačeviću, predsjedniku Skupštine opštine Nemanji Vukoviću, kao i građankama i građanima Nikšića.

Kazao je da Nikšićani sa puno razloga i ponosa obilježavaju 18. septembar kao simbol slobodarstva i antifašizma.

Valorizacija brojnih prirodnih bogatstava, kojima raspolaže grad pod Trebjesom, učiniće tu opštinu još atraktivnijom za razvoj privrede i preduzetništva, kroz otvaranje novih radnih mjesta i bolji život građana, naveo je Dukaj u čestitki.

Istakao je da Nikšić, kao studentski i industrijski centar, ima sve predispozicije da "dostigne nivoe velikih evropskih gradova".

"Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Nikšić u uspostavljanju efikasne i ekonomične javne uprave koja mora biti okrenuta ka građaninu i kreirana po njegovoj mjeri. Sa jasnim uvjerenjem da će Nikšić nastaviti svoj razvoj u kontinuitetu, još jednom vam čestitam Dan opštine", zaključuje Dukaj.

Bonus video: