"Podgorica na dva točka": Objavljena lista dobitnika subvencija

Biće organizovana i promotivna vožnja biciklima i električnim trotinetima

3265 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Komisija za dodjelu subvencija građanima za kupovinu bicikala, električnih bicikala i električnih trotineta objavila je konačnu listu dobitnika subvencija.

Svi koji su učestvovli u javnom pozivu za dodjelu subvencija mogu podnijeti prigovor na zaključak o izboru korisnika subvencije. Prigovor se podnosi Komisiji preko Službe za ostvarivanje izvršne funkcije gradonačelnika u roku od tri dana od dana objave liste ispravnih prijava, saopšteno je iz PG Biroa.

Potpisivanje ugovora za subvencioniranje biće upriličeno u četvrtak, 22. septembra.

Iz Glavnog grada navode da će biti organizovana i promotivna vožnja biciklima i električnim trotinetima, a čime će se, i na taj način, obilježiti Evropska nedjelja urbane mobilnosti.

Okupljanje dobitnika subvencije za kupovinu bicikala i električnih trotineta, kao i građana koji će se pridružiti, je u 18 sati, na Trgu nezavisnosti, odakle će krenuti zajednička vožnja. Nakon toga pristupiće se potpisivanju Ugovora na platou ispred zgrade Glavnog grada (Njegoševa 13).

Iz lokalne samouprave podjećaju da je ovo sedmi javni poziv za subvencioniranje kupovine bicikala, električnih bicikala i trotineta, te da je zahvaljujući tom projektu na ulicama Podgorice više od 1.300 novih dvotočkaša.

Bonus video: