kompanija sa Cetinja koja insistira na anonimnosti

Prikupljen novac za liječenje trogodišnje Nikolije

Nikolija krajem sledeće nedjelje putuje za Beograd

84370 pregleda 19 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 29.09.2022. 22:03h

Novac za liječenje trogodišnje Nikolije Perunović je prikupljen, a porodica se zahvalila svima na pomoći.

Iz NVO Happy Life su saopštili da se kolegama iz NVO Izvor života javila kompanija sa Cetinja koja insistira na anonimnosti sa żeljom da uplati nedostajuća sredstva za Nikoliju.

Dodali su i da Nikolija krajem sledeće nedjelje putuje za Beograd.

Trogodišnjoj Nikoliji Perunović potrebno je bilo još 1.400 eura za liječenje u Turskoj, nakon što je prikupljen dio sredstava od neophodnih 5.000 eura, kazala je "Vijestima" njena majka.

Iz NVO Happy Life ranije je saopšteno da je Nikoliji, nakon liječenja u Turskoj, gdje je ustanovljeno da Nikolija nema autizam, već da zaostaje u razvoju i da su potrebni logopedski tretmani, za takvo liječenje od tri mjeseca boravka sa cijenom tretmana i smještaja potrebno još 5.000 eura.

Iz te NVO su naveli da je Nikolija već išla na logopedske tretmane i počela je da izgovara neke riječi da doziva njoj poznate ljude.

Nikolija je rano ostala bez oca koji je stradao strujnog udara, a ima i sestru koja boluje od autizma i cerebralne paralize.

"Majka nam se obratila za pomoć jer je kao korisnik samo primanja iscrpila svoje mogućnosti da bi pomogla Nikoliji. Ovo je posljednja nada za Nikoliju i nada se da će uspjeti. Pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu maloj Nikoliji. Porodica se zahvaljuje svima koji su i do sada pomoglo i pružili nesebičnu podršku", poručili su iz NVO Happy life.

Svi koji mogu i žele da pomognu Nikoliji da ode za Tursku, mogu to da urade uplatom na Nikolijin žiro račun: 535–0100200161062–34.

Uplate iz inostranstva mogu se obaviti putem računa ME25535013050001311885, na ime Nikolija Perunović, Kapino polje bb, Nikšić.