Ani Beharović potrebno još 10.000 eura za nastavak liječenja

Iz NVO "Izvor života" kazali da se njeno zdravstveno stanje znatno pogoršalo

53690 pregleda 13 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 30.09.2022. 21:35h

Tridesetrogodišnjoj Ani Beharović iz Starog Bara nedostaje još 10.000 eura da bi što prije otputovala ponovo za Tursku, jer se njeno zdravstveno stanje znatno pogoršalo, javila je njena porodica.

“Stigla je faktura iz turske klinike, po kojoj Ani treba dodatnih 10 hiljada eura za liječenje. Za Anino kompletno liječenje će biti utrošeno oko 35 hiljada, od čega je prikupljeno 25 hiljada eura. Veći dio novca je potrošen Aninim prvim odlaskom u Tursku”, naveli su u apelu.

"Temperatura ne pada spod 39, a rane sa gnojnim kesama po tijelu su sve veće", naveli su iz te NVO.

Ani je, nakon što je uz pomoć građana i više kompanija koje su uplatile donaciju otputovala u Tursku na liječenje, nakon detaljnih pregleda i biopsija potreban nastavak liječenja zbog ozbiljnosti bolesti.

"Ana se liječila u Srbiji i Crnoj Gori od 2017. od niza autonomnih bolesti i lupusa koji prijeti da izazove ozbiljna oboljenja opasna po život. Ana je morala ginekolški da ukloni matericu i jajnike nakon čega dolazi do naglog pada leukocita. Njeno trenutno stanje je u jednom djelu bolesti izliječivo a drugi dio kao što je lupus se uz adekvatnu terapiju može kontrolisati, sanirati otvorene rane koje Ana ima po većini svoga tijela", naveli su ranije iz NVO "Izvor života".

Navode i da je porodica Beharović dok je imala novca sve troškove liječenja snosila samostalno.

"Ana se nada da će uspjeti u svojoj borbi i radovati se odrastanju svoje dvoje djece. Zahvaljuje se svima koji su pomogli do sada. Kao organizacija Anu smo usmjerili i pomogli sa svim svojim mogućnostima, nažalost sve resurse smo iscrpili pa molimo privredne subjekte, građane i dijasporu da joj pomognu", rekli su iz NVO "Izvor života".

Svi koji mogu i žele da pomognu Ani Beharović to mogu da urade uplatom na žiro račun 520-031000000272550 na ime Zećir Beharovic sa naznakom za liječenje Ane Beharović.

Devizni račun na ime Zećir Beharović adresa Stari Bar Crna Gora

IBAN :ME 25520036000004394897

Bonus video: