Kovačević: Faddy da kaže koja je to neutemeljena i neodgovorna izjava koju sam dao

"Molim Vas da pokušamo da se sačuvamo populističkih izjava i tako damo doprinos radu istražnih organa"

4882 pregleda 2 komentar(a)
Kovačević, Foto: Kotor.me
Kovačević, Foto: Kotor.me

Potpredsjednik Opštine Kotor Siniša Kovačević poručio je predsjednici Sindikalne organizacije D.O.O. Komunalno Kotor, Snežani Faddy da kaže koja je to neutemeljena i neodgovorna izjava koju je on dao.

Kovačević je reagovao na to što je Faddy saopštila da je zajedno sa Milanom Popovićem, takođe zaposlenim u D.O.O Komunalno Kotor i bivšim zaposlenim Slavkom Nikčevićem jutros policiji dala izjave u svojstvu građanina i u saopštenju između ostalog poručila da su "predsjednik i potpredsjednik Opštine su svojim neprimjerenim i netemeljenim izjavama za koje nemaju ni dokaza, a nije ni njihov posao pokrenuli lavinu koja se obrušila na dio zaposlenik ove firme..."

"Poštovana gđo Faddy, s obzirom da ste poslali medijima saopštenje povodom slučaja paljenja vozila direktorice preduzeća Komunalno Kotor D.O.O. a u kojem kažete da sam kao "Potpredsjednik Opštine dao neutemeljenu i neodgovornu izjavu nakon koje se lavina optužbi sručila na zaposlene u preduzeću", molim Vas da kažete koja je to izjava? Ja sam za radio Kotor u ime opštinskog odbora Ujedinjene Crne Gore osudio ovaj kukavički čin kao što bi osudio svako djelo takve vrste bilo kome da se desilo! Ostaje nejasno gdje ste se Vi u tome prepoznali? Ukoliko imate vremena i nije Vam previše dosadno, molim Vas pročitajte još jednom moje saopštenje na portalu radia Kotor. Molim Vas da pokušamo da se sačuvamo populističkih izjava i tako damo doprinos radu istražnih organa", poručio je Kovačević u saopštenju.

Bonus video: