Potpisan sporazum o saradnji regionalnih sindikata, cilj poboljšanje uslova života i rada zaposlenih

Nastaviće da rade na daljem razvoju partnerskih odnosa sa izabranim predstavnicima sindikata i vlada

2084 pregleda 1 komentar(a)
Potpisnici sporazuma, Foto: Sindikat uprave Crne Gore
Potpisnici sporazuma, Foto: Sindikat uprave Crne Gore

Sindikat uprave Crne Gore saopštio je danas da je "sporazum o saradnji regionalnih sindikata uprave četiri države - Crne Gore, Republike Srpske, Srbije i Republike Makedonije potpisan na sportsko - rekreativnim susretima koji su održani na Tari, područje Srbije".

Predsjednik Sindikata uprave Crne Gore, Ranko Božović, kazao je da je cilj sporazuma o regionalnoj saradnji unaprjeđenje sindikalnih aktivnosti na regionalnom nivou, a sve u cilju poboljšanja uslova života i rada zaposlenih u sindikatima ove četiri države.

Ranko Božović
foto: Sindikat uprave Crne Gore

"Ovo je prvi sporazum saradnje sindikata uprave koji smo potpisali na nivou regiona. Potpisnici sporazuma nastaviće da rade na daljem razvoju partnerskih odnosa sa izabranim predstavnicima sindikata i vlada ove četiri države uključujući razvoj i realizaciju projekata od zajedničkog interesa ",navodi se u saopštenju koje potpisuje predsjednik Sindikata uprave Crne Gore Ranko Božović.

Sporazum su, kako navode, potpisali Božović, predsjednik Sindikata uprave Srbije Slađan Bobić, Sindikata državne uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Branko Zelenović i predsjednik Sindikata državne administracije i uprave Sjeverne Makedonije Blagoje Ralpovski

Bonus video: