Nastavak isključenja vode u Kolašinu

Večeras od 23 do sjutra u 6 sati bez vode će biti potrošači u naseljima Biočinovići, Smjlagića Polje i Dulovine. U ta tri naselja, kao i na Babljaku, Drijenaku, Bakovićima i Planoj vode neće biti ni od utorka u 23 do srijede u 6 sati
1 komentar(a)
česma, v oda, Foto: Shutterstock
česma, v oda, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 02.10.2017. 15:03h

Situacija na izvorištu kolašinskog gradskog vodovoda je nepromijenjena, pa iz preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ najavljuju nastavak restrikcija u isporuci vode. Večeras od 23 do sjutra u 6 sati bez vode će biti potrošači u naseljima Biočinovići, Smjlagića Polje i Dulovine. U ta tri naselja, kao i na Babljaku, Drijenaku, Bakovićima i Planoj vode neće biti ni od utorka u 23 do srijede u 6 sati.

U srijedu od 8 do 14 sati isporuka vode biće obustavljena potrošačima na Brezi, Pljavom Brijegu, Rodigojnu, i Donjem Pažanju. Tog dana od 21 do četvrtka u 7 sati bez vode će ponovo biti Bakovići, Plana, Drijenak i Babljak.

„U zavisnosti od situacije na terenu i funkcionisanja sistema gradskog vodovoda zadržavamo pravo izmjene prethodno navedenih termina.Još jednom apelujemo na sve potrošače da racionalno troše vodu kojom ih snabdijevamo, smanje potrošnju i preduzmu mjere u pravcu štednje," saopštili su iz preduzeća „Vodovod i kanalizacija“.

Bonus video: