U Opštoj bolnici Bijelo Polje poslije tri decenije izvedena operacija štitaste žlijezde

Izveo je prim.doc.dr Mile Ignjatović specijalista hirurgije sa Vojno medicinske akademije u Beogradu u saradnji sa medicinskim timom

7587 pregleda 5 komentar(a)
Operacija, Foto: Opšta bolnica Bijelo Polje
Operacija, Foto: Opšta bolnica Bijelo Polje

Poslije 30 godina u Opštoj bolnici Bijelo Polje izvedena je opracija štitaste žlijezde.

Operaciju je izveo prim.doc.dr Mile Ignjatović specijalista hirurgije sa Vojno medicinske akademije u Beogradu u saradnji sa medicinskim timom Opšte bolnice u sastavu: dr Mališa Leković spec.hirurg , dr Elmasa Kapetanović spec.ORL, dr Kenan Erović spec. anesteziologije, Ljiljana Tošić glavna sestra”, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

“Zahvaljujući menadžmentu Opšte bolnice Bijelo Polje koji je pokazao razumijevanje i angažovao eminentnog stručnjaka kao što je prim.doc. dr Mile Ignjatović nakon tri decenije smo obavili operaciju štitaste žlijezde u okviru plana proširenja broja i vrsta operacija. Posljednju operaciju štitaste žlijezde obavio je ugledni bjelopoljski hirurg dr Rade Joksimović prije tačno 30 godina.U planu je da operacija štitaste žlijezde postane standaradna procedura kao i skoro uvođenje operacija na dojci i venama,”kazao je šef odsjeka opšte hirurgije Opšte bolnice Bijelo Polje dr Mališa Leković.

Bonus video: