Supermarket Franca u Podgorici na novoj lokaciji

Ovim putem pozivamo sve da nas posjete na našoj novoj lokaciji, na Malom brdu, Momišići . Ne propustite priliku za sjajnu uštedu!

19521 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Franca
Foto: Franca

Kompanija Franca marketi nastavlja sa širenjem svoje maloprodajne mreže i to otvaranjem supermarketa Franca u Podgorici, na adresi ul.Gavra Vukova bb, Malo brdo-Momišići.

Nastavljamo širenje sa ciljem da što većem broju građana ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine zasnovano na ponudi proizvoda sa najboljim odnosom cijene i kvaliteta.

Na površini od 400 m² prodajnog prostora, danas od 09 h počinje sa radom supermarket Franca bogato opremljen proizvodima poznatih domaćih i stranih proizvođača, biranih sa posebnom pažnjom.

U pitanju je moderno uređen maloprodajni objekat sa parkingom, u skladu sa najvišim standardima u trgovini, sa široko odabranim asortimanom svih potrebnih namirnica.

Franca
foto: Franca

Kao i uvijek kada otvaramo nove maloprodajne objekte potrošače očekuju pokloni i popusti, shodno tome pripremili smo:

→ ponedjeljak, 26.septembar, očekuje vas 15% popusta na svaku kupovinu, kao i 200 poklon paketa za prve kupce

→ utorak, 27.septembar, očekuje vas 10% popusta na svaku kupovinu, kao i 200 poklon paketa za prve kupce

→ srijeda, 28.septembar, za svaku kupovinu preko 20 eura kupci će dobijati poklon paket

→ četvrtak, 29.septembar, svaka 100-ta kupovina je GRATIS

Franca
foto: Franca

Popust se ne obračunava na akcijske i akcizne artikle, novine, vaučere i cigarete, kao i proizvode kojima je država regulisala maržu: ulje, brašno, šećer i so.

Supermarketi Franca brinu o svojim kupcima, o njihovim potrebama , prateći trendove i uvodeći novine u svim segmentima poslovanja.

Izdvajamo se po vremenski ograničenim akcijskim cijenama, koje počinju četvrtkom, u svim Franca marketima i mijenjaju se iz nedelje u nedelju, pa shodno tome se mogu naći razni artikli po odličnim cijenama.

Vjerujemo da ćemo i ovog puta zadobiti povjerenje kupaca kroz pažljivo odabran asortiman sa najboljim odnosom cijene, ponude, kvaliteta i usluge na jednom mjestu.

Ovim putem pozivamo sve da nas posjete na našoj novoj lokaciji, na Malom brdu, Momišići . Ne propustite priliku za sjajnu uštedu!

Aktuelan akcijski katalog mozete pogledati OVDJE.

Dobro došli!