Stefan i Ivona pobjednici jesenjeg džip relija

Drugi dan je bio rezervisan za ispit spretnosti, i dvadesetak takmičara je imalo priliku da pokaže “svoje umijeće i moć mašine na specijalno pripremljenom poligonu”

5214 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Montenegro trophy
Foto: Montenegro trophy

Pobjednici jesenjeg džip relija, koji je organizovao Montenegro trophy, u generalnom plasmanu, su Stefan Vuković i Ivona Utješinović. Drugo mjesto pripalo je Nikoli Bakoču, Ranku Lalatoviću i Vesku Kontiću, a treće Nikoli Stojanoviću i Nenadu Đukanoviću.

Proteklog vikenda održan je dvodnevni jesenji džip reli na kome je učestvovalo oko 40 posada.

Prvo mjesto u orjentacionoj vožnji pripalo je ekipi Nikole Bakoča, drugo posadi Nikole Stojanovića, a treće timu Stefana Vukovića. Na ispitu spretnosti, koji je organizovan drugog dana relija, u župskom selu Bjeloševina, najbolji je bio Milovan Jovović, drugi Stefan Vuković, a treći Murat Luboder.

Prvog dana jesenjeg relija koji je, za razliku od ljetnjeg, prepoznat kao nikšićki jer se organizatori trude da promovišu manje poznate krajeve nikšićke opštine, 40-ak posada uživalo je na makadamskim putevima od Nikšića, preko Brestica, do Grahova, Bijele gore i Nudola i takmičilo se u orjentacionoj vožnji. Drugi dan je bio rezervisan za ispit spretnosti, i dvadesetak takmičara je imalo priliku da pokaže “svoje umijeće i moć mašine na specijalno pripremljenom poligonu”.

„Bilo je zadovoljstvo gledati toliko majstora za volanom terenca na jednom mjestu“, saopštili su organizatori.

Manifestaciju koja je bila posvećena Danu oslobođenja Nikšića su podržali lokalna Turistička organizacija i Opština Nikšić.

Bonus video: