Matijevićeva preticala kolonu preko pune?

„Vijesti“ nisu uspjele da dobiju Matijevićevin komentar na ovaj incident, kao ni stav njenog kabineta jer su šefica kabineta Dijana Čolaković i portparolka Opštine Tivat Branka Čelanović bile odsutne sa posla iz zdravstvenih razloga
139 pregleda 21 komentar(a)
Ažurirano: 02.10.2017. 05:51h

Gradonačelnica Tivta Snežana Matijević (DPS) u subotu je viđena kako drastično krši saobraćajne propise, a čitaoci su redakciji “Vijesti” poslali i fotografije prekršaja.

Prema navodima građanina koji je snimio fotografije, a koji je sa svojim automobilom stajao u koloni na Jadranskoj magistrali u naselju Kalimanj i na Župi, Matijevićeva je, upravljajući službenim opštinskim džipom „nisan kaškai“ (TV MN 001), oko 13 časova na punoj liniji preticala kolonu zaustavljenih vozila dužine nekoliko stotina metara.

Tvrdi da je vozeći izuzetno brzo sa upaljena četiri žmigavca, preko suprotne kolovozne trake, gradonačelnica umalo sudarila sa autobusom koji je išao iz suprotnog pravca. Nakon toga je, tvrdi čitalac, nastavila da pretiče kolonu kako bi što prije došla do Dumidrana gdje se izvode radovi na cesti.

Čitalac je, tvrdi, bio zgrožen takvom bahatošću i nepoštovanjem propisa od strane osobe koja vodi grad.

„Vijesti“ nisu uspjele da dobiju Matijevićevin komentar na ovaj incident, kao ni stav njenog kabineta jer su šefica kabineta Dijana Čolaković i portparolka Opštine Tivat Branka Čelanović bile odsutne sa posla iz zdravstvenih razloga.

Galerija

Bonus video: