Ria Money Transfer: 50 % popusta na sve transfere iz Crne Gore

Ria Money Transfer je renomirani finansijski lider specijalizovan za međunarodne transfere novca još od 1987. godine.

14080 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Ria Money Transfer
Foto: Ria Money Transfer

Znamo da je svaki cent važan! Zato Ria Money Transfer poklanja 50% popusta za nove korisnike na sve transfere iz Crne Gore ka cijelom svijetu odnosno 20% popusta na sve transfere iz Crne Gore za postojeće korisnike

Kako bismo svim korisnicima omogućili brz, siguran i ekonomičan transfer novca kao i pozitivno korisničko iskustvo odlučili smo da uz kodove: WELCOMERIA I MONTE20 nagradimo ne samo lojalnost postojećih korisnika već da i novim korisnicima približimo usluge Ria Money Transfer platnog sistema - kazala je Vanja Joković, zamjenik izvršnog direktora.

Ria Money Transfer je renomirani finansijski lider specijalizovan za međunarodne transfere novca još od 1987. godine. Druga najveća kompanija u svijetu kada su u pitanju transferi novca. Na više od 500 000 lokacija u preko 180 zemalja, Ria Money Transfer garantuje brzo i pouzdano slanje novca uz veoma povoljne provizije. Kompanija ima najveću svjetsku bankovnu mrežu direktnih depozita koju čini više od 3,6 milijardi bankovnih računa kao i preko 443 miliona korisnika mobile wallet-a, pri čemu 90 % bankovnih depozitnih transakcija se obavlja u stvarnom vremenu.

Ria je u vlasništvu kompanije Euronet World Wide Inc. što nam daje izuzeto jaku finansijsku osnovu za veoma brze i pouzdane transfere širom svijeta. Naši agenti su Pošta Crne Gore i Lovćen banka samim tim korisnici mogu primiti i poslati novčane doznake u bilo kojoj filijali Pošte Crne Gore i Lovćen banke.

Radimo sa partnerima koji se nalaze širom svijeta i biramo da sarađujemo sa mrežama subjekata koji sa nam dijele zajedničku posvjećenost pa u cilju što bolje i kvalitetnije pristupačnosti korisnicima, kontinuirano radimo na proširenju naše mreže uplatno – isplatnih lokacija, samim tim očekujemo dalje širenje mreže agenata “, zaključuje Joković.

Ria Money Transfer
foto: Ria Money Transfer