Kreni u avanturu znanja!

Najbolja tri studenta stiču pravo na nagrade iz nagradnog fonda koji će obezbijediti kompanija Alliance.

15998 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Alliance Crna Gora
Foto: Alliance Crna Gora

Kompanija Alliance, u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta Crne Gore, organizovaće nagradni konkurs za studente osnovnih studija Ekonomskog fakulteta UCG. Pored bogatog nagradnog fonda koji je predviđen za nagrade najboljima, kompanija Alliance će studentima koji budu učestvovali u konkursu pružiti priliku da pošalju svoje biografije koje će biti razmatrane pri budućim zaposlenjima.

Sve zainteresovane studente Ekonomskog fakulteta u Podgorici pozivamo da pošalju rad na temu:

“Analiza tržišta novih automobila u Crnoj Gori i tržišne pozicije brenda Renault u odnosu na konkurenciju”.

Na prezentaciji koju će zaposleni iz kompanije Alliance d.o.o, u saradnji sa predstavnicima Ekonomskog fakulteta, organizovati u toku sljedeće sedmice (tačan termin biće objavljen na društvenim mrežama kompanije Alliance), studentima će biti prezentovani podaci koji im mogu poslužiti kao polazna tačka za istraživanje. Prezentacija će pojasniti studentima način prijavljivanja na konkurs, očekivanja od projektnog zadatka i detalje vezane za nagrade.

Radovi će biti vrednovani u dvije faze. U prvom dijelu studentski radovi će biti vrednovani, po sljedećim kriterijumima: odgovor na temu konkursa, kreativnost predloga i originalnost ideja iznesenih u radu, izvodljivost i održivost predloga i strukturu rada.

Nakon ocjene radova u prvoj fazi biće javno objavljena rang lista sa tačnim brojem bodova za svakog učesnika konkursa.

Deset studentskih radova koji ostvare najveći broj bodova, imaće priliku da u drugom dijelu uživo prezentuju svoje radove pred petočlanom komisijom koju će sačinjavati dva predavača na Fakultetu, dva predstavnika menadžmenta kompanije Alliance i jedan član, predstavnik brenda Renault.

Najbolja tri studenta stiču pravo na nagrade iz nagradnog fonda koji će obezbijediti kompanija Alliance.

- Nagrada za najbolji rad je mjesec dana korišćenja vozila Renault Megane Conquest i novčana nagrada u iznosu od 1.000,00€.

- Nagrada za drugoplasirani rad je novčana nagrada u iznosu od 500,00€.

- Nagrada za trećeplasirani rad je novčana nagrada u iznosu od 300,00€.

Konkurs će biti otvoren od 03.10.2022. godine do 01.11.2022. godine u 12 časova, a studenti u nagradnom konkursu mogu učestvovati isključivo individualno.

Za više informacija o nagradnom konkursu posjetite internet stranicu: https://renault.me/ ili nas pratite na Instagramu putem linka: https://www.instagram.com/alliancecrnagora/