Turistička organizacija opštine Budva predstavila novu pješačku stazu na ostrvu Sveti Nikola

Nedavnom akcijom čišćenja, uređenja i markacijom pješačke staze na ostrvu Sveti Nikola udruženom saradnjom TO Budve, Komunalnog preduzeća, lovačkog društva "Primirje" i Službe zaštite i spasavanja, Budva je dobila još jedno mjesto u prirodi za uživanje, šetnju i odmor

3092 pregleda 3 komentar(a)
Sa današnjeg događaja, Foto: Turistička organizacija Budve
Sa današnjeg događaja, Foto: Turistička organizacija Budve

Organizovanim izletom na ostrvo Sveti Nikola i predstavljanjem nove, uređene pješačke staze, duge 2.960 metara, Turistička organizacija opštine Budva je danas sa svojim gostima obilježila ovogodišnji Svjetski dan turizma.

Nedavnom akcijom čišćenja, uređenja i markacijom pješačke staze na ostrvu Sveti Nikola udruženom saradnjom TO Budve, Komunalnog preduzeća, lovačkog društva "Primirje" i Službe zaštite i spasavanja, Budva je dobila još jedno mjesto u prirodi za uživanje, šetnju i odmor.

Novi turistički proizvod koji će unaprijediti ponudu i uljepšati boravak ljubiteljima aktivnog odmora na budvanskoj rivijeri treba i adekvatno predstaviti javnosti.

Budva
foto: Turistička organizacija Budve

U to su se danas uvjerili i gosti TO Budve, koji su poslije sat vremena šetnje kroz netaknutu prirodu uz prelijep pogled ponijeli, prema njihovim riječima, najljepše utiske.

"Sa zadovoljstvom smo se odazvali na poziv naših kolega iz Turističke organizacije opštine Budva, uživali smo u zanimljivoj šetnji kroz fantastično prirodno netaknuto okruženje na ostrvu, a posebno u druženju nakon obilaska staze na jednoj od plaža ovog ostrva, tako da ćemo uvijek podržati kolegijalne pozive i ovakve akcije kada iznova upoznajemo ljepote našeg primorja", utisak je kolega iz drugih lokalnih turističkih organizacija primorja.

Budva
foto: Turistička organizacija Budve

Ugledni američki časopis "Forbs" uvrstio je budvansko ostrvo Sveti Nikola na prestižnu listu "devet najljepših plaža Evrope koje treba posjetiti" 2019. godine, što dodatno govori o imidžu i ljepotama najvećeg ostrva na Crnogorskom primorju koje zaslužuje posebnu njegu.

Na poziv TO Budve odazvali su se mnogobrojni predstavnici lokalne samouprave, Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, lokalnih turističkih organizacija Bara, Tivta i Herceg Novog, eminentnih medijskih kuća, kao i drugi gosti i ljubitelji prirode, a nakon nesvakidašnjeg iskustva u prirodi, sumirali su utiske uživajući u domaćoj hrani, vinu i miholjskom ljetu.

Bonus video: