stanje na putevima

AMSCG: Oprez zbog mogućih sitnih odrona

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja-Metaljka saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 14 sati

2972 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U Crnoj Gori danas se saobraća po suvim putevima, a mogući su sitniji odroni, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Navidi se da je na dionicama gdje se izvode radovi obavezno poštovanje postavljene signbalizacije.

"Savjetuje se oprezna vožnja prilagodjena stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja", kazali su iz AMSCG-a.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-5 Rožaje-Špiljani saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta i od 13 sati i 45 minuta do 16 sati i 45 minuta.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja-Metaljka saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 14 sati.

Privremeno se, zbog izgradnje Bulevara od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta, odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu R-13, od petlje Mateševo do istoimenog naselja, zbog sanacije klizišta režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a odobrava se i povremena i potpuna obustava saobraćaja, ne duže od 15 minuta.