U subotu deveti Info dan Stiže nam beba

"okom programa na bini će se smjenjivati stručnjaci iz oblasti zdravlja i porodične edukacije kao i specijalni gosti, a u okviru sajamskog dijela događaja predstaviće se kompanije koje nude proizvode namijenjene trudnicama, porodiljama, bebama, ali i ostalim članovima porodice"

1219 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Udruženje Roditelji
Foto: Udruženje Roditelji

Ovogodišnje izdanje Info dana o trudnoći, dojenju i pripremama za novog člana porodice, Stiže nam beba, biće organizovano 8. oktobra, u centralnom atrijumu podgoričkog BIG fashion centra.

Događaj devetu godinu zaredom organizuje Udruženje Roditelji i njegovo socijalno preduzeće Kreativa lab, u partnerstvu sa Kliničkim centrom Crne Gore, Javnom zdravstvenom ustanovom Dom zdravlja Podgorica i BIG fashion centrom.

"Program info dana Stiže nam Beba je informativno-edukativnog karaktera, a organizatori su se i ove godine potrudili da za sve zainteresovane posjetioce pripreme veoma zanimljive sadržaje u vidu predavanja, prezentacija i panel diskusija. Tokom programa na bini će se smjenjivati stručnjaci iz oblasti zdravlja i porodične edukacije kao i specijalni gosti, a u okviru sajamskog dijela događaja predstaviće se kompanije koje nude proizvode namijenjene trudnicama, porodiljama, bebama, ali i ostalim članovima porodice. Svi oni će biti na raspolaganju posjetiocima info dana koji će tako imati priliku da čuju stručne savjete i informišu se o temama vezanim za trudnoću, porođaj, dojenje i brigu o bebi", saopšteno je iz Udruženja Roditelji.

Teme kojima će se baviti tokom programa su - trudnoća kroz trimestre, šta kada porođaj krene, uloga tate u prvoj godini bebinog života, kako njegovati bebu u prvim danima, grčevi kod beba, rast i razvoj bebe u prvoj godini života, ishrana bebe u prvoj godini života, prvi korak, mitovi o dojenju i baby friendly sistem u crnogorskim porodilištima

Bonus video: