OB Pljevlja: Vozilo koje prokišnjavalo tokom transporta pacijenta je van upotrebe i biće popravljeno

" O nastalom kvaru vozač koji je pomenutim vozilom vršio transport pacijenta blagovremeno je obavijestio pretpostavljene i po povratku sa puta vozilo je stavljeno van upotrebe i preduzete su potrebne mjere u cilju otklanjana kvara"

7825 pregleda 6 komentar(a)
Opšta bolnica Pljevlja, Foto: Goran Malidžan
Opšta bolnica Pljevlja, Foto: Goran Malidžan

Vozilo pljevaljske bolnice koje je juče prokišnjavalo tokom transporta pacijenta za Podgoricu je van upotrebe i biće popravljeno.

To je saopšteno iz Opšte bolnice (OB) Pljevlja, nakon što su na društvenim mrežama objavljene fotografije na kojima se vidi da vozilo u kojem je pacijent kojeg prevoze do Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) prokišnjava.

"Povodom informacija i snimaka koji su se pojavili na društvenim mrežama a tiču se izvjesnog kvara na jednom od vozila Opšte bolnice Pljevlja, odnosno tvrdnji da je dana 03.10.2022. godine prilikom transporta pacijenta iz Opšte bolnice Pljevlja za Klinički centar Crne Gore, uočeno oštećenje na krovu pomenutog vozila usled kojeg je došlo do propuštanja vode prilikom kišnih padavina ističemo da je kvar ove vrste na vozilu registarskih oznaka PVCG 056 po prvi put uočen gore navedenog dana kao i da je ovo jedinstven slučaj i u proteklom periodu kada su u pitanju vozila naše Ustanove. O nastalom kvaru vozač koji je pomenutim vozilom vršio transport pacijenta blagovremeno je obavijestio pretpostavljene i po povratku sa puta vozilo je stavljeno van upotrebe i preduzete su potrebne mjere u cilju otklanjana kvara", navodi se u saopštenju.

Iz bolnice su kazali da kao odgovorna ustanova preduzimaju sve potrebne mjere kako bi zdravstvena zaštita koju pružamo bila na zavidnom nivou i kako bi ovakve situacije, koje se ne mogu predvidjeti, bile izolovani slučajevi a ne praksa.

Bonus video: