Crnogorska porodica iz Berlina obezbijedila nedostajuća sredstva za nastavak liječenja Gordane Savić

"Naime nakon što joj je pronađen tumor na dojci koji se može i riješiti ovdje na našim klinikama da nije dodatnih problema sa srcem, pa to operaciju čini komplikovanijom"

65223 pregleda 18 komentar(a)
Gordana Savić, Foto: NVO Happy life
Gordana Savić, Foto: NVO Happy life
Ažurirano: 10.10.2022. 11:51h

Crnogorska porodica iz Berlina obezbijedila je nedostajuća sredstva za nastavak liječenja Gordane Savić iz Nikšića.

Savić nakon detaljnih pregleda hitno mora da nastavi liječenje u Turskoj zbog komplikacija bolesti i metastaza, saopšteno je iz nevladine organizacije (NVO) Happy life.

Iz te NVO navode da se zdrastveno stanje Savić pogoršalo i da je potrebno da u četvrtak otputuje za Tursku.

"Do sada je skupljeno 1.000 eura od potrebnih 5.000 eura, kao i avionske karte koje će obezbjediti anonimni donator", saopšteno je ranije iz NVO Happy life.

"Naime nakon što joj je pronađen tumor na dojci koji se može i riješiti ovdje na našim klinikama da nije dodatnih problema sa srcem, pa to operaciju čini komplikovanijom. Uz sve to i na žlijezdama su pronađene metastaze pa je Gordani potrebno dodatnih 5.000 eura za liječenje, ponovni put i boravak koje mora nastaviti što prije", ističe se u saopštenju.

Gordana Savić
foto: NVO Happy life

Iz NVO Happy life su dodali da su nakon prvih pregleda kompletne dokumentacije ljekari u turskoj klinici saopštili Gordani da njen problem mogu riješiti operacijom koja košta 8.000, za koju su odmah sredstva obezbjeđena zahvaljujući crnogorskoj porodici iz Berlina koja je kontaktirala NVO Izvor života.

"I pomogla Gordani. Gordana je za prvi odlazak u Tursku uprkos bolesti u toku sezone radeći uspjela da prikupi sredstva za prvi put i boravak pa sada moli sve ljude dobre volje da joj pomognu da prikupi pomoć za nastavak za liječenja kako bi nastavila svoj mladi život jer su joj doktori u Turskoj garantovali izlječenje ukoliko što prije dođe na liječenje. Gordana se zahvaljuje svima na pomoći posebno crnogorskoj porodici iz Berlina kojoj kako kaže duguje svoj život, NVO Izvor života, NVO Happy life, Nvo Sana i svim dobrim ljudima i privrednicima koji su joj do sada pomogli", poručili su iz NVO Happy life

Svi koji žele uplatu mogu izvršiti na račun kod Prve banke na ime Gordana Savić: 535-0100200159726-65

Bonus video: