Vujanović: Nuhodžić i Stojanović da nastave da predano i odgovorno obavljaju obaveze i dužnosti

“Naša država je čvrsto opredijeljena da u skladu sa strateškim integracionim pravcima, nastavi realizaciju reformskih ciljeva kroz intenzivan razvoj bezbjednosnog sistema i snažnu međunarodnu saradnju, čime obezbjeđujemo sigurnost građana, njihove imovine, kao i zaštitu ljudskih prava i sloboda”, naveo je Vujanović
69 pregleda 1 komentar(a)
Filip Vujanović, Foto: Savo Prelević
Filip Vujanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 01.10.2017. 10:53h

Crnogorski predsjednik Filip Vujanović čestitao je Dan unutrašnjih poslova pripadnicama službi resornog Ministarstva i poručio da je država opredijeljena da nastavi sa sprovođenjem reformi kroz intenzivan razvoj bezbjednosnog sistema i snažnu međunarodnu saradnju.

On je, povodom 2. oktobra - Dana unutrašnjih poslova, svim pripadnicima i pripadnicama službi Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave policije, ministru Mevludinu Nuhodžiću i direktoru Slavku Stojanoviću, uputio čestitke i želje da, kako je naveo, kao i do sada, predano i odgovorno obavljaju za državu i ukupno društvo značajne obaveze i zahtjevne dužnosti.

“Naša država je čvrsto opredijeljena da u skladu sa strateškim integracionim pravcima, nastavi realizaciju reformskih ciljeva kroz intenzivan razvoj bezbjednosnog sistema i snažnu međunarodnu saradnju, čime obezbjeđujemo sigurnost građana, njihove imovine, kao i zaštitu ljudskih prava i sloboda”, naveo je Vujanović.

On je, kako je rekao, uvjeren da će nastaviti da djeluju u afirmaciji tih vrijednosti i “istrajnom i beskompromisnom borbom protiv organizovanog kriminala, korupcije i terorizma dajete doprinos bezbjednosti svih građana Crne Gore, čemu smo kao država bezrezervno posvećeni”.

Bonus video: