Sadnja 100 miliona stabala za ljepšu budućnost naše planete

Apliciraj za bilo koju CKB Mastercard karticu i podrži sadnju jednog drveta za ljepšu budućnost!

13103 pregleda 0 komentar(a)
Foto: CKB
Foto: CKB

CKB se pridružila inicijativi Priceless Planet koalicija koju sprovodi kompanija Mastercard sa ciljem da se do 2025. godine posadi 100 miliona stabala širom svijeta. CKB je prva banka u našoj zemlji koja je postala dio pomenute globalne inicijative. Posebnost i značaj Priceless Planet koalicije ogleda se u tome da će drveće biti posađeno u djelovima svijeta sa najvećim potencijalom za pozitvni uticaj na klimu, zajednicu i očuvanje biodiverziteta.

„Uticaj klimatskih promjena na različite segmente naših života traži sprovođenje odlučnih i učinkovitih akcija, poput Priceless Planet koalicije. U CKB-u smo ponosni što smo prva banka u Crnoj Gori koja je podržala pomenutu inicijativu i omogućila klijentima da direktno učestvuju u njoj. Naime, svaki klijent koji aplicira i preuzme Mastercard karticu postaje dio Priceless Planet koalicije i u njegovo ime biće posađeno drvo u područjima u svijetu koja su za to predviđena. Osim brige o zaštiti životne sredine, na ovaj način ističemo i važnost zajedničkog doprinosa u cilju osiguravanja ljepše i sigurnije budućnosti“, rekao je Tamaš Kamaraši, predsjednik Upravnog odbora CKB-a.

Klijenti CKB-a mogu postati dio Priceless Planet koalicije tako što će izabrati jednu od CKB Mastercard kartica. Uz mnogo povoljnosti koje nude CKB Mastercard kartice, oni su sada u prilici da direktno budu i dio projekta kojim se smanjuju posljedice klimatskih promjena.

„Rešavanje klimatskih promena je zadatak za celo društvo. Imajući u vidu urgentnost najnovijih podataka o brzini klimatskih promena, krajnje je vreme da se ujedinimo u borni sa izazovom koji utiče na svakoga od nas na planeti,“ istakla je Jelena Ristić, direktorka za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH u kompaniji Mastercard, i dodala: „U srži Mastercard poslovanja je globalna mreža koja obuhvata banke, vlade, trgovce i potrošače i upravo je ta povezanost ono što Priceless Planet koaliciju čini drugačijom i efikasnom jer onda kada ujedinimo snage i mogućnosti, možemo brže da skaliramo pošumljavanje i inicijative za zaštitu životne sredine. U ime kompanije Mastercard, hvala našem dugogodišnjem partneru, CKB, na prepoznavanju značaja ovog programa, kao i na posvećenosti i spremnosti da zajedno gradimo održivu budućnost.“

Više informacija o načinu apliciranja za CKB Mastercard kartice i o Priceless Planet koaliciji, klijenti mogu dobiti u CKB filijalama, putem sajta www.ckb.me i Kontakt centra 19894.