Vuković: Novi park u Zagoriču još jedna zelena površina sa sadržajima za sve generacije

Vuković je tom prilikom kazao da se park prostire na površini od 6.600 m2, a da je investicija vrijedna preko 220.000 eura

5272 pregleda 6 komentar(a)
Foto: PG Biro
Foto: PG Biro

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković obišao je sa saradnicima završene radove na izgradnji novog parka u Ulici Ludvika Kube u naselju Zagorič.

Tom prilikom, Vuković je kazao da je ovo još jedna zelena površina u gradu, sa brojnim sadržajima za sve generacije.

“Nalazimo se u novom parku u Zagoriču, na 6.600 m2 i ovaj dio grada dobio je jedan prelijepi sadržaj koji će bitno promijeniti kvalitet života raznih genracija naših sugrađana. Investicija vrijedna preko 220.000 eura, to je nešto na šta je ovo naselje dugo čekalo i, kao neko ko je rođen u Zagoriču, mogu reći da mi je posebno drago što smo u ovom dijelu Podgorice na neki način vratili dug", rekao je on.

Istakao je da je zadovoljan time šta je gradska uprava uradila na planu unapređenja putne, komunalne infrastrukture, ukupno gledano u Zagoriču, u prethodne četiri godine.

"Na putu do ovog parka, došli smo ulicom Ludvika Kube, koja je još jedno obećanje koje smo ispunili, jedna važna saobraćajna veza između ovog dijela grada i centra Podgorice. Preko četiri kilometara fekalne kanalizacije, novi prostor za igru naših mališana na obali Morače, još puno novih sadržaja i uspješno realizovanih projekata koji znače bolji kvalitet života za stanovnike Zagoriča", kazao je Vuković.

Bonus video: