Prikupljen novac za liječenje Ane Beharović

"Zahvaljujem se svima koji mi pomažu i vraćaju vjeru da ću i dalje biti sa svojom djecom i porodicom, posebno kompaniji ‘Cerovo’, koja je već više puta izdvojila najveća i presudna sredstva da bih mogla da nastavim liječenje"

4861 pregleda 4 komentar(a)
Beharović, Foto: Privatna arhiva
Beharović, Foto: Privatna arhiva

Prikupljen je novac za liječenje Baranke Ane Beharović (33) u Turskoj, saopštila je NVO "Izvor života".

"Nakon što je Opština Bar uplatila 2.000 eura za Anino liječenje u Turskoj, za koje je u drugoj fazi potrebno ukupno 10.000 eura, kompletan nedostajući novac od 8.000 uplatila je kompanija 'Cerovo' sa jednom željom da se Ana zdrava vrati porodici", navodi se u saopštenju ove NVO.

Dodaju da je ova kompanija i u prvobitnoj fazi liječenja uplatila nedostajući iznos od 6.000 eura za njeno liječenje, a ovim gestom, kako kažu, ulili su i nadu da će pobijediti bolest i vratiti se djeci i porodici

"Ana Beharović trenutno je na kućnom liječenju, a njeno teško zdravstveno stanje i bolove ne može da ublaži ni jaka trodonska terapija koju prima. Zato je vijest da su obezbjeđena sredstva za dalje liječenje u Turskoj gdje već sjutra putuje ulila nadu za ozdravljenje", navode.

Saopštili su i da je za njeno zdravlje juče apelovao i maleni Harun Škrijelj, svirajući za Anu na barskom šetalištu i da je ta vjest u porodici Beharović i cijelom gradu odjeknula kao najradosnija - sa novom nadom u ozdravljenje, ali i humanost, koja, uprkos degradaciji svih vrijednosti, i dalje živi i opstaje.

"Zahvaljujem se svima koji mi pomažu i vraćaju vjeru da ću i dalje biti sa svojom djecom i porodicom, posebno kompaniji ‘Cerovo’, koja je već više puta izdvojila najveća i presudna sredstva da bih mogla da nastavim liječenje", rekla je Beharović, a navodi se u saopštenju NVO Izvor života.

Ona se na podršci, u najtežoj životnoj bici, zahvalila i Opštini Bar, Konstantini Vojinović iz NVO "Izvor života", fondaciji "Hemias", doktoru Miroslavu Kneževiću iz Opšte bolnice Bar, Hariju Škrijelju, NVO "Happy life", kao i svim medijima koji podržavaju njenu borbu za život.

Bonus video: