Božović uručio prve "Budvanske kartice"

Uz pomoć njih će biti moguće ostvariti popuste i pogodnosti u različitim uslužnim djelatnostima na teritoriji Opštine

3689 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Opština Budva i TO Budva
Foto: Opština Budva i TO Budva

Obezbijeđeno je deset hiljada personalizovanih kartica za građane Budve, uz pomoć kojih će biti moguće ostvariti popuste i pogodnosti u različitim uslužnim djelatnostima na teritoriji Opštine.

To je saopšteno iz Opštine Budva i Turističke organizacije Opštine Budva.

"U cilju unaprjeđenja kvaliteta života, poboljšanja standarda građana i građanki Budve i vođeni društveno-odgovornim poslovanjem, Opština Budva i Turistička organizacija Opštine Budva realizuju projekat dodjele personalizovanih kartica", dodaje se u saopštenju.

Predsjednik Opštine Budva Milo Božović na današnjoj svečanosti tokom koje su uručene prve kartice naveo je da je Opština Budva prva opština u Crnoj Gori koja je realizovala projekat "Super senior kartica".

Budvanske kartice
foto: Opština Budva i TO Budva

Projekat je, kako ističe, naišao na izuzetno pozitivne reakcije, ne samo budvanskih penzionera i penzionerki, već svih građana i građanki Budve.

Izuzetno su, kako je kazao, ponosni na taj projekat.

"Vođeni time, došli smo na ideju da nastavimo u istom pravcu i realizujemo još jedan projekat te vrste u našem gradu. Time smo omogućili Budvankama, Budvanima i svim ljudima koji ovdje duže borave da ostvaruju popuste na proizvode i usluge, po ugledu na najrazvijenije turističke destinacije, kako ne bi snosili teret inače viših cijena u sezoni.“ kazao je Božović navodi se u zajedničkom saopštenju.

Direktor TO Budva Nemanja Kuljača naveo je da su obezbijedili deset hiljada kartica za građane Budve.

"Kao društveno-odgovorna organizacija, sa zadovoljstvom smo se uključili u realizaciju ovog projekta u dijelu dizajna, promocije i štampe. U narednoj godini planiramo i izradu kartica sličnih karakteristika za turista“ , kazao ja Kuljača.

Korišćenjem "Budvanske kartice" popusti na usluge će se, kako navode, ostvarivati u različitim djelatnostima: zdravstvene i specijalističke ustanove, prodavnice, ugostiteljski objekti, usluge autobuskog i taksi prevoza, a kompletan spisak objekata će biti dostupan na sajtu Opštine Budva i na sajtu Turističke organizacije opštine Budva.

"Registracija i preuzimanje kartica će se obavljati u prostorijama Službe menadžera – Mediteranska ulica 8 (TQ Plaza – VI sprat) svakim radnim danom u periodu od 10.00h do 14.00h, a potrebno je sa sobom imati ličnu kartu", navodi se u saopštenju.

Bonus video: