Svečano otvoren građevinski centar “Koding” u Glavnom gradu

"Vjerujemo da je ovaj Centar značajan doprinos građanima, čime se obogaćuje ponuda i šire mogućnosti za nabavkom građevinskih materijala u užem jezgru grada”

54280 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Koding
Foto: Koding

Kompanija Koding svečano je otvorila građevinski centar u Podgorici, u Dalmatinskoj ulici koji se prostire na 600 m2. Roba je izložena u poslovnom prostoru na tri nivoa, kao i u dvorišnom dijelu, gdje se nalazi i prostran parking. Na jednom mjestu, zainteresovani mogu da kupe više od 6000 artikala.

Koding
foto: Koding

Direktor firme Danilo Kojić već gotovo dvije decenije uspješan je u naslijeđenom porodičnom poslu sa značajnom tradicijom, čiji je primarni zadatak pružanje usluga izvođenja građevinsko-zanatskih radova.

Koding
foto: Koding

“Riječ je o porodičnoj kompaniji familije Kojić koja je mnogobrojnim projektima u prethodnih više decenija stekla povjerenje kupaca. Danas je važan dan, jer se poslovanje širi i priča na neki način zaokružuje. Dakle, u ovom centru na odličnoj lokaciji u Bloku 5, svim zainteresovanim kupcima biće dostupan širok asortiman građevinskih materijala, preko vodovoda i kanalizacije, elektro materijala, boje i lakova, sistema zaštite, pa sve do proizvoda za domaćinstvo”, kazala je Jelena Gardović, portparol kompanije Koding.

I to nije sve, jer će se prema njenim riječima, asortiman ubrzo i dopunjavati.

“U Kodingu za sada je zaposleno 15 ljudi, što će se sa povećanjem obima posla zasigurno i širiti. Očekujemo dosta kupaca, za koje do kraja mjeseca imamo pripremljene razne popuste. Vjerujemo da je ovaj Centar značajan doprinos građanima, čime se obogaćuje ponuda i šire mogućnosti za nabavkom građevinskih materijala u užem jezgru grada”, dodala je Gardović.

Kompanija Koding u svom portfoliju koji je gradila više decenija, ima veliki broj značajnih projekata koji se odnose na izgradnju mostova, potpornih zidova i konstrukcija, sanaciju klizišta, vodovod i kanalizaciju, adaptaciju stanova, kao i poslovnih prostora.