Održan 3.Business HoReCa speed networking

Misija Solvent Rating-a je da pomogne crnogorskim kompanijama u traženju novih klijenata, provjeri istih, naplati potraživanja i poveća likvidnosti u poslovanju.

15232 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Solvent Rating
Foto: Solvent Rating

U organizaciji bonitetne kuće Solvent Rating, u Budvi je održan 3.Business HoReCa speed networking koji je okupio domaće hotelijere, ugostitelje i dobavljače. Prisutvovalo je više od 10 hotela i 10 dobavljača koji su na jedinstven način predstavili svoju ponudu i potrebu, sa ciljem međusobne saradnje.

„Kao kompanija koja povezuje domaće kompanije, i čini poslovanje transparentnijim, izuzetno smo ponosni na organizaciju 3.Business speed networkinga, a prvog tematskog koji je okupio jednu od najrazvijenijih djelatnosti u Crnoj Gori. Imamo priliku da povezivanjem domaćih kompanija u ugostiteljstvu pospješujemo razvoj i jačanje domaće privrede, što je ujedno i misija naše kompanije“ poručuje direktor kompanije Solvent Rating, Slobodan Stamenković.

Solvent Rating
foto: Solvent Rating

Nagrade za najuspješnije

Na samom događaju direktor Solvent Rating-a uručio je priznanje „Najbolji Menadžer“ izvršnoj direktorici CMM Group Nataši Grdinić.

Priznanje za četiri godine uspješnog poslovanja uručeno je i Hotelu Montenegro iz Čanja.

Solvent Rating
foto: Solvent Rating

„Nastojaćemo da na jedinstven način povezujemo domaće kompanije, kako bi imale direktan benefit u novim klijentima koji će se pozitivno odraziti na njihovo poslovanje. U planu su nam projekti koji će se tematski i na jedinstven način baviti firmama u Crnoj Gori a i šire“,istakao je direktor kompanije Solvent Rating, Slobodan Stamenković.

Pored pomenutih kompanija učesnici 3.Business HoReCa speed networkinga bili su hoteli: Iberostar, Lazure, Maison W, Hotel Mediteran Ulcinj, Hotel Montenegro Čanj i drugi. Među dobavljačima bile su kompanije: Ribinica Commerc, Kraft, Stella Budva, Ivnik, Brita Crna Gora i dr.

Provjerite da li se vaša firma nalazi na listi najuspješnijih u Crnoj Gori popunjavanjem UPITA

Solvent Rating
foto: Solvent Rating

Bonitetna kompanija Solvent Rating u Crnoj Gori prisutna je od 2016. godine i od tada pruža sveobuhvatna rješenja koja pomažu drugim preduzećima u svakodnevnom poslovanju.

Misija Solvent Rating-a je da pomogne crnogorskim kompanijama u traženju novih klijenata, provjeri istih, naplati potraživanja i poveća likvidnosti u poslovanju, a uz to, cilj predstavlja i edukacija crnogorskih privrednika o korišćenju ovakvih informacija koje su praksa u svijetu već dugi niz godina.

Kao mlada kompanija koja je na trzištu Crne Gore ponudila sofisticirane usluge, Solvent Rating je do danas izgradio partnerske odnose sa velikim brojem kako domaćih tako i internacionalnih kompanija.

Direktor ove kompanije Slobodan Stamenković ističe da je iza njih sedam godina uspješnog poslovanja, kroz pružanje poslovnih informacije za sva pravna lica na teritoriji Crne Gore, Srbije i Albanije, a da je pomoću njihovih portala boniteti.me i poslovnamreza.me moguće provjeriti domaće firme.

"Ujedno sertifikujemo najuspješnije kompanije, 'Sertifikatom Bonitetne Uspješnosti', a od ove godine i 'Najbolje Menadžere', koji su se izdvojili svojim poslovanjem na domaćem tržištu", poručuje Stamenković.

Zaposleni u Solvent Rating-u su posvećeni klijentima na jedinstven i etički način, a njihov kvalitet i integritet su od ključnog značaja za obezbjeđivanje i održavanje povjerenja klijenata.