Osvojite automobil Suzuki Vitara 1.4 Hybrid

Koristite postojeću ili izvadite novu karticu

15175 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Jugopetrol
Foto: Jugopetrol

Na svim EKO benzinskim stanicama u Crnoj Gori, danas počinje nova nagradna igra „EKO vozi i osvoji“ koja će trajati do 19. decembra.

Posjetite najbližu EKO benzinsku stanicu i ostvarite pravo učešća u jesenjem izdanju nagradne igre kompanije Jugopetrol „EKO VOZI I OSVOJI“. Jednostavnim popunjavanjem pristupnog formulara i dobijanjem kartice „EKO VOZI I OSVOJI“ stičete pravo učešća. Ukoliko ste do sada tradicionalno učestvovali u nagradnoj igri kompanije Jugopetrol i već imate karticu, ovom prilikom vas podsjećamo da je aktivirate i okušate sreću.

Uz EKO VOZI I OSVOJI karticu sipajte gorivo na EKO benzinskim stanicama u minimalnom iznosu od 10 eura, tokom osam nedelja trajanja nagradne igre i čekaju vas brojne vrijedne nagrade. Kupovinom na EKO benzinskim stanicama u iznosu od 10€ - 19.99€ ostvarujete pravo na jednu šansu, kupovinom u iznosu od 20€ - 29.99€ na dvije itd.

Ukoliko kupite Diesel Avio Double Filtered gorivo, šanse za dobitak se dupliraju.

Izvlačenje je jednom sedmično, a nedeljne nagrade su:

  • 60 vaučera u iznosu od 50 eura za potrošnju na EKO benzinskim stanicama
  • 42 vaučera u iznosu od 100 eura za potrošnju na EKO benzinskim stanicama

Izvlačenje glavnih nagrada biće u IV i VIII sedmici nagradne igre, a što više sipaš veće su šanse da osvojiš jedan od dva automobila Suzuki Vitara 1.4 Hybrid.

“EKO VOZI I OSVOJI”- više informacija na www.jugopetrol.co.me, kao i na FB i Instagram stranici Jugopetrol AD.