Djelovi više opština i danas bez struje

U Podgorici će, zbog radova, od devet do 14 sati bez struje biti Pilana, Veruša, Opasanica, Han Garančića, Ljevorečki Tuzi, Uvač i Pajkov Vir
81 pregleda 0 komentar(a)
struja, isključenja struje, Foto: Shutterstock
struja, isključenja struje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 29.09.2017. 06:23h

Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Danilovgradu će nova brojila biti ugrađivana u naselju Pazići, a u Beranama u Beranselu.

U Podgorici će, zbog radova, od devet do 14 sati bez struje biti Pilana, Veruša, Opasanica, Han Garančića, Ljevorečki Tuzi, Uvač i Pajkov Vir.

Od osam i 30do 17 sati struju neće imati dio grada na raskrsnici ulica Brastva i jedinstva i Oktobarske revolucije, zgrada Podgoričke banke, Kruševice i Jasika.

Na Cetinju će, od devet do devet i 30, bez struje biti Utrg.

U Nikšiću će bez truje biti Kočani i Ozrinići, od osam do 15 sati.

U Danilovgradu bez napajanja električnom energijom biće Frutak, Kurilo, Pješivci i Ržišta, od osam do 15 sati.

Na području Plužina, od deset do 12 sati bez struje će biti Podprisoje, Gornja Brezna, Lug, Brezna selo, Brezna pilana, Potrk, Duba, Bajovo Polje, Polja Pejovića, Zaborje, Bukovac, Miljkovac, Rudinice, Zakamen i Seljani.

U Kotoru će, od deet do 12 sati, bez napajanja električnom energijom biti naselje Prčanj (dio potrošača u okolini škole).

Na području Ulcinja, od osam do 11 sati, struju neće imati dio sela Draginje (Dragovići, Kurtovići), a od 12 i 30 do 13 i 30 Donji i Gornji Štoj, Reč, Sveti Nikola i Ada Bojana.

Od 13 do 16 sati bez struje će biti kompletno područje opštine Šavnik. Od osam do 19 sati struju neće imati Dobra Sela, Previš, Godijelja i Grabovica, a od 11 do 13 Boan.

U Kolašinu će, od deset do 15 sati, bez struje biti Drpe, a od deeet do 14 sati Andrijevo.

U Mojkovcu će od devet do 14 sati biti Mramor.

Na području Bijelog Polja, bez struje će od devet do 14 sati i 30 minuta biti Ravna Rijeka, Slijepač Most, Mijatovo Kolo, Pali, Jabučino, Okladi, a od deset do 13 sati i 30 minuta Kukuje.

U Pljevljima, od osam do 15 sati, bez napajanja električnom energijom biće Nemanjina ulica, Zgrada GM1, ulice Drvarska i 29. novembra, Krće, Gradina, Vodno, Bitine, Glibaći, Lever Tara i Bobovo.

Dio Petnjice i Kruščica biće bez struje od osam i 30 do 14 i 30.

Na području Rožaja, od devet i 30 do deset i30 bez struje će biti Bandžovo Brdo, od devet do 14 i 30 Bašča, a od 11 do 14 sati ulica 30. septembar (Šušteri).

U Plavu će, od osam do 14 sati i 30minuta, bez napajanja električnom energijom ostati Đurička Rijeka i Malo Selo.

Bez struje će u Beranama biti Šekular, od deset i 30 do 14 sati i 3o minuta.

Bonus video: