AROMA ambijent, Conto cijene – od sjutra novi market na Zabjelu

OD NAS VIŠE ZA VAS!

31120 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Domaća trgovina - Aroma
Foto: Domaća trgovina - Aroma

U ulici Radosava Burića bb, na mjestu nekadašnjeg diskonta Conto, sjutra se otvara novi i savremeno opremljen AROMA market. Tim povodom, svi kupci koji u periodu od četvrtka do subote (27-29.10) obave kupovinu u ovom marketu, očekuje popust od 20 odsto na kompletan asortiman. Više informacija o cjenovnim povoljnostima i promocijama možete naći ovdje.

Mještani naselja Zabjelo će imati priliku da obavljaju kupovinu u prijatnom ambijentu, uz širok asortiman koji uključuje i veliki izbor proizvoda italijanske marke Conad, svježeg voća i povrća, kao i omiljenih peciva i raznih vrsta hljebova pravljenih po recepturama po kojima je AROMA poznata. Pekara će se nalaziti u sklopu samog marketa tako da će kupcima tokom cijelog dana će biti dostupna svježe pečena peciva.

Domaća trgovina
foto: Domaća trgovina - Aroma

U okviru marketa su postavljeni savremeni sistemi za čuvanje i hlađenje svježeg mesa. U Arominoj Domaćoj mesari pored velikog izbora mesa, zapakovanog i na mjeru, važno je istaći da je obrada standardizovana tako da je svaki komad jednakog kvaliteta i svježine. Tu je i nova sekciju gotovih jela gdje će mještani svakodnevno moći da nađu razne vrste pečenog mesa i ribe, povrća, variva i salata.

Domaća trgovina
foto: Domaća trgovina - Aroma

„Tokom prethodnih godina, mještani ovog naselja, su imali naviku da kupuju u diskontu Conto. Osjećamo veliku zahvalnost prema našim kupcima jer su baš naš market prepoznali kao mjesto za obavljanje dnevne i nedjeljne kupovne. Zadovoljni kupci su naš glavni motiv da im pružimo još ljepši i ugodniji ambijent, dobru uslugu i bogatiji asortiman. Ono što bismo željeli da dodamo je i to da će Aroma imati istu cjenovnu politiku koja je bila u nekadašnjem diskontu Conto. Kao i naši kupci i mi iz kompanije sa određenim sentimentom gledamo na Conto. I zato smo se dodatno angažovali, da od sjutra, mještani dobiju jedno lijepo i ugodno mjesto za kupovinu u srcu Zabjela“ – saopštili su iz kompanije Domaća trgovina u čijem sastavu posluju AROMA marketi.

AROMA, sve za tebe!