Dukaj: Herceg Novi prepoznatljiv na turističko-nautičkoj mapi svijeta

"Mediteranska kultura, impresivna arhitektura, multietnički sklad, turizam na evropskom nivou, očaravajuća obala čine ovaj grad i ovu opštinu jednom od najatraktivnijih lokacija u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju

3071 pregleda 1 komentar(a)
Dukaj (Ilustracija), Foto: Vlada Crne Gore
Dukaj (Ilustracija), Foto: Vlada Crne Gore

Ministar javne uprave Maraš Dukaj, čestitao je 28. oktobar, Dan opštine Herceg Novi, predsjedniku Opštine Stevanu Katiću, predsjedniku Skupštine opštine Ivanu Otoviću, kao i svim građankama i građanima.

"Sukcesivnim razvojem, kapitalnim ulaganjima, kao i njegovanjem drevne istorije, Herceg Novi se pretvorio u destinaciju visokog turizma, prepoznat na turističko-nautičkoj mapi Mediterana, Evrope i svijeta", saopštio je Dukaj.

"Mediteranska kultura, impresivna arhitektura, multietnički sklad, turizam na evropskom nivou, očaravajuća obala čine ovaj grad i ovu opštinu jednom od najatraktivnijih lokacija u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju.

Kako kaže, sa svojim mnogobrojnim prirodnim resursima i bogatstvima, Herceg Novi ima potencijal da se još više razvija, da privuče još više turista, što bi dovelo do povećanja životnog standarda na dobrobit svih građana grada ispod Orjena.

Poručuje da "Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom Opštini Herceg Novi u realizaciji svih ciljeva za modernizaciju i unapređenje javnih usluga".

"Sa jasnim uvjerenjem da će Herceg Novi nastaviti svoj razvoj u kontinuitetu, još jednom vam čestitam Dan opštine", zaključio je Dukaj.

Bonus video: