Kako je Porto Budva postala oaza za sigurna ulaganja?

Nekretnine kojima raste vrednost

6046 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Porto Budva
Foto: Porto Budva

Kada razmišljate o mestu u Crnoj Gori u kome biste potencijalno da kupite nekretninu prvo što vam pada na pamet je definitivno Budva. Naime, kada je u pitanju prodaja stanova u Crnoj Gori ovaj primorski grad svakako može da se pohvali najvećom potražnjom od strane kupaca.

Upravo zbog toga projekat Porto Budva koji je otpočeo nekoliko godina ranije, danas je centralni investicioni kompleks na Jadranu.

Naime, sve su popularnije nekretnine u još ne završenim objektima multikompleksa Porto Budva.

Nekretnine generalno postaju sve interesantniji način za očuvanje porodičnog i ličnog budžeta s obzirom na situaciju koja se odvija na globalnom nivou. Ne morate da čekate bolja vremena da biste gradili svoju budućnost, jer Vaša ušteđevina može da raste i sada uz dobrar odabir investiranja.

Ulaganje u nekretnine na moru uvek su privlačile one koji znaju kako novac sačuvati od propadanja, kriza i inflacije. Cene nekretnina na moru svake godine prosečno rastu oko 5-10%, a one na ekskluzivnim lokacijama uz more i do 30% – jer su takve lokacije zaista postale retkost. Naš kompleks se upravo nalazi na najekskluzivnijoj lokaciji u Budvi, na prvoj liniji do mora, tik uz Stari grad Budva.

Porto Budva je postao popularan jer se radi o jednom modernom projektu koji još uvek nije viđen na našim prostorima.

Pre svega nalazi se na samom Šetalištu, tik uz more i svojim dizajnom i spektakularnom veličinom sjaji poput bisera na Jadranskoj obali.

Iako još uvek nije završen i otvaranje je planirano tek početkom sledeće sezone, Porto Budva nekretnine se uveliko rasprodaju i ostalo je još nekoliko nekretnina i poslovnih prostora na raspolaganju, onima kojima je jasno koliko je ovo jedan dragocen i perspektivan projekat.

Porto Budva nije projekat koji će doneti slavu i novac investitoru, već projekat koji će definitivno izmeniti lice Budve, ali i karakter turizma na crnogorskom primorju.

Porto Budva - nekretnine budućnosti Budve

Porto Budva je sinonim za standard i to će biti još mnogo godina. Videćete vremenom, biće sve više onih koji će pokušavati da koncept ovog projekta nadmaše, ali im neće uspeti.

Zašto?

Zato što većina investitora gradi objekte na brzinu da se što pre povrati uloženi novac uz višestruku zaradu, bez obzira na kvalitet odrađenog posla.

I tu dolazi do kratkog roka i investicija i investitora.

Porto Budva gradi ozbiljna kompanija koja već dugi niz godina iza sebe ima samo uspešne projekte.

ALART Centar Budva je kompanija od poverenja koja gradi sa pažnjom, stilom i znanjem pre svega.

Porto Budva nije otpočeo sa gradnjom juče i cilj investitora nije brza prodaja nekretnina.

Cilj je da Porto Budva postane sinonim za luskuz i kvalitet kakvim će Budva, a i cela Crna Gora moći da se diče.

Plan je da ovo bude projekat koji će klijentima kompanije koji kupe nekretnine u okviru kompleksa dati mogućnost za dugoročan biznis i zaradu nakon koje će isti ti klijenti moći da investiraju i u nove projekte kompanije Alart Centar Budva.

Dakle, cilj je da se klijenti sačuvaju, a samim tim su kvalitet i perspektivna budućnost projekta obezbeđeni.

Sve se brižljivo и studiozno razvija i čitav kompleks gradi se najkvalitetnijim materijalima iz zemlje i inostranstva.

Na dizajn i enterijer uloženo je dosta truda što se vidi čim zakoračite u kompleks pa čak i sada kada nije u potpunosti završen.

Ističe se po funkcionalnosti i praktičnom rasporedu sadržaja koji se nalaze u okviru kompleksa, ali i nesvakidašnjom lepotom eksterijera i enterijera.

Znanje i iskustvo našeg tima možete videti i na samom ulazu u njihovu kancelariju u Mediteranskoj ulici broj 20.

Nasmejano lice menadžera prodaje uputiće vas u sve detalje vezane za projekat, izgradnju, prodaju i usluge kompanije koje možete koristiti i nakon kupovine nekretnine.

Njihove usluge menadžmenta svakom klijentu stoje na raspolaganju i to ne samo u momentu kupovine već i dalje.

Tako se gradi jedan čvrst, otvoren i odnos pun poverenja između investitora i kupaca.

Porto Budva nekretnine na akciji!

Ako smo u prethodnim redovima uspeli da vas zaintrigiramo i želite da uzmete u razmatranje i opciju kupovine nekretnina u ovom multikompleksu budite brzi!

Nekretnine se svakodnevno prodaju, a još jedan razlog tome jeste i specijalna akcijska cena koja će važiti do otvaranja kompleksa početkom juna sledeće godine.

Kad ste u prilici kupiti nekretninu s realnom cenom, treba reagovati brzo jer se takve nekretnine prodaju dok trepnete. Osim same cene, bitno je dobro proceniti i njen potencijal i namenu, možete li je koristiti za dodatan prihod, te shodno o tome proceniti njenu isplativost. Vrlo je važno znati i ispitati stanje samog objekta kako ne biste imali nenadane troškove. Takođe, važno je i osigurati kupovinu nekretnine s urednom dokumentacijom kako biste imali likvidnu nekretninu, tj. da tu nekretninu uvek možete prodati ukoliko se na to odlučite. Sve navedene kriterijume Porto Budva kompleks sasigurnišću ispunjava.

Prema tome, ukoliko kupujete pametno i ako ste u mogućnosti brzo doneti odluku, nekretninu treba kupiti danas jer će vam se već sutra ta kupovina isplatiti.

Porto Budva će pre svega probuditi svest svih onih koji u buduće vreme budu želeli da se bave turizmom na crnogorskom primorju.

Nema više osrednjih soba i traljave usluge, jer naši gosti zaslužuju samo najbolje.

Sniženje nije zanemarljivo, a o svim uslovima kupovine i prednostima možete se raspitati direktno na adresi koju smo vam dali ili na broj telefona: +38268132995.

Nemojte čekati da neko drugi ugrabi vašu priliku ili nekretninu koja je stvorena za vas.

Znate i sami da se ovakve ponude ne pružaju više puta u životu, zato ne čekajte!