Zajednički trening za početak saradnje

Memorandum ima za cilj organizovanje zajedničkih aktivnosti koje podrazumijevaju uključivanje djece i mladih sa intelektualnim smetnjama u sportske aktivnosti, pa će tako oni prisustvovati treninzima fudbalera “Čelika”, ali i imati posebna mjesta na tribinama kada ovaj klub bude imao utakmice

4721 pregleda 1 komentar(a)
Članovi klubova na terenu, Foto: FK
Članovi klubova na terenu, Foto: FK

Fudbalski klub “Čelik” i NVO “Specijalna olimpijada Nikšić” potpisali su memorandum o saradnji, a prva aktivnost je bio zajednički trening sportista dva kluba.

Memorandum ima za cilj organizovanje zajedničkih aktivnosti koje podrazumijevaju uključivanje djece i mladih sa intelektualnim smetnjama u sportske aktivnosti, pa će tako oni prisustvovati treninzima fudbalera “Čelika”, ali i imati posebna mjesta na tribinama kada ovaj klub bude imao utakmice.

Memorandum o saradnji podržalo je Udruženje klubova Fudbalskog saveza Crne Gore Centar, koji su za sportiste “Specijalne olimpijade” pripremili i posebne poklone.

“Radujemo se lijepoj i iskrenoj saradnji ova dva kluba. Svi za Čelik, jer tako treba”, poručili su iz FK “Čelik” koji za pomenuti gest nijesu dobili tri boda, već mnogo više - ljubav i osmijeh zadovoljnih drugara iz “Specijalne olimpijade”.

Bonus video: