Bijelo Polje, Bar, Pljevlja, Podgorica...i nastavljamo niz!

Najveći gradovi centralne, južne i sjeverne regije zeleniji i komforniji za odmor i rekreaciju

26152 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telemach
Foto: Telemach

Sportsko-rekreativna zona „Otoka” u bjelopoljskom naselju Loznice upotpunjena je sa preko 80 novih sadnica drveća, koje je donirala kompanija Telemach, u saradnji sa Opštinom Bijelo Polje.

Telemach
foto: Telemach

Tako je, lokacija koja je nekada bila poznata po odlagalištu otpada, sada postala zelena zona za odmor i rekreaciju.

Telemach je, zajedno sa Opštinom Bijelo Polje, akciju sađenja organizovao simbolično na Svjetski dan čistog vazduha, 3. novembar.

Telemach
foto: Telemach

„Dok svakodnevno donosimo budućnost u domove svih naših korisnika, ne zaboravljamo da njegujemo i one vrijednosti koje suštinski život čine kvalitetnijim. Zato, kroz naše zelene akcije i donacije, ukazujemo koliko je važno da se vratimo prirodi. Nakon Podgorice, Pljevalja i Bara, Bijelo Polje je četvrti grad u kojem je kompanija Telemach donirala sadnice i organizovala akciju ozelenjavanja. Sa preko 1.000 sadnica najveće gradove centralne, južne i sjeverne regije učinili smo zelenijim i komfornijim za odmor i rekreaciju. I nastavljamo, pažljivo slušamo potrebe zajednice u kojoj poslujemo, i radujemo se našoj narednoj zelenoj misiji“, poručuju su iz kompanije Telemach.

Iz Opštine Bijelo Polje navode da je jedno od najvećih naselja u ovom gradu - Loznice, ovom donacijom postalo još ljepše mjesto za život.

Telemach
foto: Telemach

„U prethodnom periodu smo na ovoj lokaciji izgradili terene za košarku, fudbal, rukomet, odbojku na pijesku i trim stazu. Postavljen je parkovski mobilijar, a danas smo sa preko 80 novih sadnica drveća zaokružili cjelinu sportsko rekreativne zone. Drago nam je da je to i kompanija Telemach prepoznala i ovo vrijednom donacijom pomogla našem cilju“, naveli su iz Opštine Bijelo Polje.

Telemach
foto: Telemach

Mještanin naselja Loznice, Emir Ličina vjeruje da samo jedna korisna društvena akcija može da pokrene niz drugih.

„Sjajno je vidjeti da je ovaj novi prostor vrlo brzo postao glavno mjesto za odmor i druženje. Ovdje se okupljaju sve generacije – od najmlađih do najstarijih stanovnika našeg naselja. Siguran sam da će nove sadnice biti podstrek da se i mi, stanovnici Bijelog Polja, udružimo i pokrenemo ovakve i slične akcije. Kompanije treba da nas motivišu, a mi samostalno da nastavimo da činimo svoje okruženje ugodnijim i humanijim za život“, smatra Ličina.

Telemach
foto: Telemach

Iz kompanije Telemach pozivaju sve korisnike njihovih usluga u Bijelom Polju, ali i u ostalim gradovima da svoj doprinos zaštiti životne sredine pruže i prelaskom na korišćenje e-računa koji je besplatan, jednostavan i čuva okolinu. Svi Telemach korisnici svoj e-račun mogu aktivirati preko Moj Telemach aplikacije ili slanjem zahtjeva na mejl info@telemach.co.me i tako smanjiti štampanje papira.