Demokrate Herceg Novi: Ako nastavite kao do sad, na protestima DPS-a neće biti više od nekoliko stotina građana

Iz Demokratske partije socijalista (DPS) Herceg Novi saopštili su da zahtijevaju izvinjenje od Katića povodom izjave na skupu za očuvanje bolnice Meljine

6018 pregleda 8 komentar(a)
Logo, Foto: Demokratska Crna Gora
Logo, Foto: Demokratska Crna Gora

Demokrate Herceg Novi poručili su Opštinskom odboru DPS-a Herceg Novi da izađu pred građane pogledaju ih u oči, izvine im se, reformišu partiju i pred institucijama Crne Gore "odgovaraju za ono što su učinili".

Iz Demokratske partije socijalista (DPS) Herceg Novi saopštili su da zahtijevaju izvinjenje od Katića povodom izjave na skupu za očuvanje bolnice Meljine.

Tom prilikom Katić je, kako su naveli iz DPS-a kazao: "Ovo je najstarija bolnica ove države, prošla je Mletačku Republiku, Austrougarsku, prošla je Kraljevinu Jugoslaviju, SFR Jugoslaviju i mnoge druge države a proći će i ovu državu“.

Demokrate Herceg Novi su, kako se navodi, poručili funkcionerima DPS-a Herceg Novi da se ništa ne brinu, da je "Crna Gora vječna i najljepša država na Balkanu", a za njih, kako kažu, najljepša i na svijetu.

"Ali vaše carstvo kao što vidite nije vječno i tome je srećom po Crnu Goru i sve nas u njoj došao kraj.Vidjeli ste kako izgledaju skupovi u organizaciji Demokrata, a vidjeli smo i Vaše, ali za razliku od Vas, naš predsjednik i funkcioneri partije nijesu bježali i skivali se od naroda", kazali su oni, a navodi se u saopštenju Demokratske partije Herceg Novi.

Poručili su članovima DPS-a da izađu pred građane, pogledaju ih u oči, izvine se, reformišu se i pred institucijama Crne Gore "odgovaraju za ono što su učinili".

To je, kako navode, jedini ispravni put, jer ako, kako kažu, nastave kao do sada, na protestima koje organizuje DPS "neće biti više od nekoliko stotina građana".

"Debakl koji ste doživjeli na svim izborima prethodnih dvije godine unio je vidnu nervozu u vaše redove, što se ogleda u nerezonskim potezima koje povlačite, a sve će vam biti jasnije i sjutra i u bliskoj budućnosti kad nestanete sa političke scene", navode oni.

Bonus video: