Za sanaciju Bulevara Knjaza Danila u Podgorici 320.000 eura

Iz Puteva su dodali da će se radovi izvoditi u dijelu rezanja, raskopavanja, mašinskog struganja, izdizanje slivničkih rešetki atmosferske i fekalne kanalizacione mreže

2227 pregleda 10 komentar(a)
Foto: doo Putevi
Foto: doo Putevi

Radovi na sanaciji Bulevara Knjaza Danila u Podgorici će početi uskoro, a vrijednost radova će iznositi oko 320.000 eura, saopšteno je iz gradskog preduzeća "Putevi".

Pojasnili su da će se sanirati put od kružnog toka kod TC “Big Fashion” do kružnog toka za Nikšićku magistralu, a da je dužina te saobraćajnice oko 810 metara, a širina 13 metara.

Iz Puteva su dodali da će se radovi izvoditi u dijelu rezanja, raskopavanja, mašinskog struganja, izdizanje slivničkih rešetki atmosferske i fekalne kanalizacione mreže.

foto: doo Putevi

Nakon toga, kako su saopštili, pristupiće se obilježavanju horizontalne signalizacije i ugradnji vertikalne signalizacije, kao i ugradnji asfaltnih platforme.

"Budući da je riječ o izuzetno frekventnoj saobraćajnici, realizacija ovog projekta će umnogome uticati na unapređenje kvaliteta života stanovnika Podgorice", piše u saopštenju.

Bonus video: