Kliničkom centru Crne Gore donirano 50 maslina

Poručeno je da su danas zaposleni KCCG i Vojske Crne Gore počeli sa sadnjom čime će se oplemeniti krug ustanove

8372 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Klinički centar Crne Gore
Foto: Klinički centar Crne Gore

Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) donirano je 50 maslina za uređenje dvorišta.

Masline su, kako se navodi u saopštenju Kliničkog centra, donirane od strane Nevladine organizacije (NVO) "Info Sport CG".

Kazali su da je u pitanju projekat parkovi “Maslina djece Bara i Crne Gore” koju NVO “Info Sport CG” sprovodi, ne samo na teritoriji Bara već i Podgorice, Tuzi, Paštrovića i Budve.

"U ime naše djece i budućih generacija kojima su posvećeni Parkovi “Maslina djece Bara i Crne Gore”, da budu vječni kao “Stara maslina” na Mirovici zasađena 225. godine p.n.e. koja traje 2.247 godina, a trajaće i dalje, zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način doprinijeli i koji će i u buduće doprinositi da stvaramo novo prirodno bogatsvo našoj djeci i budućim generacijama naše ekološke države Crne Gore”, kazao je predsjednik i koordinator eko akcija NVO “Info Sport CG” Miodrag Banović.

Poručeno je da su danas zaposleni KCCG i Vojske Crne Gore počeli sa sadnjom doniranih maslina čime će se, kako su kazali, oplemeniti krug ustanove i, uvjereni su, da će se time, podići ekološka svijest svih.

"Banović je u ime NVO “Info Sport CG” Kliničkom centru Crne Gore, kao i direktorici KCCG Ljiljani Radulović i pomoćniku direktora KCCG za inžinjering i održavanje opreme Radu Gardaševiću uručio priznanja “Stara maslina” za doprinos formiranju parkova “Maslina djece Bara i Crne Gore",navodi se u saopštenju.

Poručili su da se KCCG zahvaljuje Banoviću na donaciji i uspješno realizovanoj saradnji.

Bonus video: