Uprava policije će snimati protest u četvrtak

"Za vrijeme održavanja javnog okupljanja saobraćaj će biti zatvoren na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog - od Ulice slobode do Ulice Jovana Tomaševića, od Bulevara Stanka Dragojevića do Bulevara Ivana Crnojevića i od Ulice Jovana Tomaševića, tačnije od zgrade Pravnog fakulteta, do Ulice Marka Miljanova, Bulevarom Ivana Crnojevića

2551 pregleda 4 komentar(a)
Sa ranijeg protesta u Podgorici, Foto: MINA
Sa ranijeg protesta u Podgorici, Foto: MINA

Uprava policije je saopštila da će njeni službenici vršiti snimanje javnog okupljanja u organizaciji "Foruma slobodnih građana Luča" koje će se održati u četvrtak 17. novembra 2022. godine sa početkom u 19.00 sati na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, na platou ispred Skupštine Crne Gore u Podgorici.

Kako su naveli iz UP ta odluka je donijeta shodno čl. 93 Zakona o unutrašnjim poslovima.

"Za završni dio okupljanja predviđena je protestna šetnja koja će se odvijati Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog, Ulicom Stanka Dragojevića, Bulevarom Ivana Crnojevića do Trga Argentina, gdje se javno okupljanje završava. Policija će vršiti snimanje javnog okupljanja na platou ispred Skupštine Crne Gore i javnog okupljanja u pokretu", dodaje se u saopštenju.

Kažu da će se snimanje vršiti navedenog datuma u vremenu od 18.00 do 23.00 časova, a snimanje po potrebi može biti i produženo.

"Navedenog datuma, za vrijeme održavanja javnog okupljanja saobraćaj će biti zatvoren na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog - od Ulice slobode do Ulice Jovana Tomaševića, od Bulevara Stanka Dragojevića do Bulevara Ivana Crnojevića i od Ulice Jovana Tomaševića, tačnije od zgrade Pravnog fakulteta, do Ulice Marka Miljanova, Bulevarom Ivana Crnojevića", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: