Ars Medica – Vaskularna hirurgija - Popusti 25%

Tim odeljenja vaskularne hirurgije Specijalne bolnice Ars Medica na čelu sa prof dr Dušanom Babićem, pruža pacijentima mogućnost dijagnostike, savjetovanja i hirurškog liječenja proširenih vena

9745 pregleda 0 komentar(a)
Ars Medica, Foto: Ars Medica
Ars Medica, Foto: Ars Medica

Specijalna bolnica Ars Medica obilježava 30 godina postojanja - kao jedna od prvih privatnih zdravstvenih ustanova u Crnoj Gori koja sa svojim savremenim centrom za hirurgiju nudi pacijentima mogućnost dijagnostike i hirurškog liječenja širokog spektra patologija. Novi ugovor sa Fondom za zdravstvo Crne Gore nudi pacijentima mogućnost besplatnog hirurškog liječenja perifernih vena.

Tim odeljenja vaskularne hirurgije Specijalne bolnice Ars Medica na čelu sa prof dr Dušanom Babićem, pruža pacijentima mogućnost dijagnostike, savjetovanja i hirurškog liječenja proširenih vena.

Problem proširenih vena je veoma zastupljen u opštoj populaciji. Istraživanja pokazuju da 30% populacije pati od ove bolesti. Jedna od posledica proširenih vena je takozvani rerfluks krvi koji može da dovede do otoka, bola I površinski vidljivih varikoziteta. Više faktora rizika igraju ulogu u nastanku proširenih vena, od kojih su najčešći upravo povezani sa životnim stilom, prekovremenim sjedjenjem ili stajanjem, kao i nezdravom ishranom i viškom kilograma.

Specijalna bolnica Ars Medica – Vaskularna hirurgija
Specijalna bolnica Ars Medica – Vaskularna hirurgijafoto: Ars Medica

Pacijenti osiguranici fonda za zdravstvo

Ugovor sa Fondom za zdravstveno osiguranje Crne Gore nudi pacijentima mogućnost besplatnog hirurškog liječenja perifernih vena.

Privatni pacijenti

Privatni pacijenti takođe imaju priliku da iskoriste specijalnu ponudu u okviru koje se nudi 25 % popusta na lasersku hirurgiju perifernih vena, pa cijena laserske operacije vena po nozi iznosi 750.00 eura umjesto 1000.00 eura.

Odjeljenje vaskularne hirurgije se sastoji od operacionog bloka, ambulantnog bloka, i apartmanskog kompleksa sa recepcijom i 24h njegom.

Pregledi se vrše u ambulantnom bloku - posebnoj cjelini bolnice gdje možete obaviti kompletnu pre-operativnu dijagnostiku i dobiti savjet u vezi sa potencijalnim hirurškim intervencijama, kao i alternativnim metodama liječenja.

Specijalna bolnica Ars Medica – Apartmanski kompleks
Specijalna bolnica Ars Medica – Apartmanski kompleksfoto: Ars Medica

Preglede i konsultacije možete zakazati pozivom na broj 020 227 224 ili emailom na adresu poliklinika@arsmedica.me