Dukaj: Tivat uspješna priča koja može biti primjer dobre prakse drugim opštinama

On je kazao da Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom Opštini Tivat u pogledu uspostavljanja uprave okrenute ka građaninu i reformi javne uprave.

2085 pregleda 0 komentar(a)
Dukaj, Foto: Ministarstvo javne uprave
Dukaj, Foto: Ministarstvo javne uprave

Tivat kao omiljena turistička destinacija sa karakterističnom gostoprimljivošću, privlači domaće i strane turiste, kazao je ministar javne uprave Maraš Dukaj.

On je čestitao predsjedniku Opštine Tivat Željku Komnenoviću Dan opštine Tivat.

"Ispred Ministarstva javne uprave i u svoje lično ime koristim priliku da vama, građankama i građanima Opštine Tivat uputim najsrdačnije čestitke povodom 21. novembra, Dana opštine", poručio je Dukaj, a navodi se u saopštenju Ministarstva javne uprave.

Kazao je da Tivat kao omiljena turistička destinacija sa karakterističnom gostoprimljivošću, privlači domaće i strane turiste.

"Pravilnim i adekvatnim korišćenjem prirodnih resursa i idealnog primorskog potencijala, Tivat je postao uspješna priča, koja može biti primjer dobre prakse za ugled drugim opštinama", ističe Dukaj.

Ekonomski napredak Tivta je, kako kaže, ohrabrenje vrijedno poštovanja i podrške.

Prema njegovim riječima poseban kvalitet predstavlja činjenica da su se valorizacija resursa, turistička transformacija, urbani razvoj i kapitalna ulaganja razvijali istovremeno sa očuvanjem ekologije i životne sredine.

Kazao je da Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom Opštini Tivat u pogledu uspostavljanja uprave okrenute ka građaninu i reformi javne uprave.

"Sa jasnim uvjerenjem da će Tivat nastaviti svoj razvoj u kontinuitetu, još jednom vam čestitam Dan opštine", zaključio je Dukaj.

Bonus video: