Kovačević: Veoma mi je drago što će zaposleni u TV NK dobiti adekvatne uslove za rad

Iz Opštine Nikšić je saopšteno da je Kovačević povodom Svjetskog dana televizije, posjetio je direktora i zaposlene u TV NK

5511 pregleda 4 komentar(a)
Marković i Kovačević, Foto: Opština Nikšić
Marković i Kovačević, Foto: Opština Nikšić

Veoma mi je drago što će zaposleni u Televiziji Nikšić (TV NK), koja ima status nacionalnog javnog emitera, dobiti adekvatne uslove za rad i prostorije koje će imati najsavremeniju opremu, saopštio je predsjednik Opštine Nikšić, Marko Kovačević.

Iz Opštine Nikšić je saopšteno da je Kovačević povodom Svjetskog dana televizije, posjetio je direktora i zaposlene u TV NK.

U saopštenju se dodaje da je Kovačević, zajedno sa direktorom TVNK Nikolom Markovićem, obišao prostorije TVNK, u kojima trenutno rade zaposleni te medijske kuće, i istakao da mu je veliko zadovoljstvo što će već na početku svog mandata obezbijediti povoljne uslove rada za sve zaposlene.

"Veoma mi je drago što će zaposleni vaše televizije, koja ima status nacionalnog javnog emitera, dobiti adekvatne uslove za rad i prostorije koje će imati najsavremeniju opremu. Radovi će biti završeni sljedeće godine, tačnije za osam mjeseci. Da podsjetim, radove izvodi firma LD gradnja. Vrijednost ovog projekta je 1.800.000 evra sa PDV-om", istakao je Kovačević.

Iz Opštine Nikšić su rekli da se Marković zahvalio Kovačeviću na posjeti ali i na podršci koju pruža od prvog dana svog mandata.

"Kad imate odgovorno rukovodstvo Opštine, koje nam pruža bezrezervnu podršku u svim situacijama, rezultati rada moraju biti dobri. Mi ćemo se truditi da profesionalnim radom opravdamo podršku koju dobijamo od predsjednika Kovačević", zaključio je Marković.

Bonus video: