Počelo novogodišnje ukrašavanje Podgorice

"Komunalne usluge će u kontinuitetu pratiti energetsku situaciju, te u slučaju pogoršanja iste preduzeti eventualne mjere, a sve u skladu i u koordinaciji sa nadležnim organima", saopšteno je iz tog preduzeća

1867 pregleda 2 komentar(a)
Foto: PG Biro
Foto: PG Biro

Ekipe gradskog preduzeća "Komunalne usluge" danas su počele sa radovima na novogodišnjem ukrašavanju Podgorice.

Kazali su da će, kao i prethodnih godina, okititi ulice užeg jezgra grada. Ukrasi će biti postavljeni na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, na potezu od raskrsnice sa ulicom Marka Miljanova do raskrsnice sa Bulevarom Džordža Vašingtona. Takođe, u planu je i ukrašavanje Bulevara Džordža Vašingtona.

"Komunalne usluge u saradnji sa Glavnim gradom ulažu sve napore kako bi Podgorica bila ukrašena kao i drugi evropski gradovi, odnosno, kako bi napravili prijatnu prazničnu atmosferu i ugodan ambijent za sve naše sugrađane i posjetioce uoči predstojećih novododišnjih praznika, a sve u skladu sa preporukama vezanim za uštedu električne energije.

"Shodno navedenom, biće postavljene novogodišnje figure koje su mali potrošači. Osim toga, Komunalne usluge će u kontinuitetu pratiti energetsku situaciju, te u slučaju pogoršanja iste preduzeti eventualne mjere, a sve u skladu i u koordinaciji sa nadležnim organima", saopšteno je iz gradskog preduzeća.

Naveli su da je plan sa novogodišnjim ukrašavanjem završiti do 19. decembra, Dana oslobođenja Podgorice, kada je u planu i puštanje u rad novogodišnje dekorativne rasvjete.

Sve nedostatke na objektima javne rasvjete, svjetlosne signalizacije i na novogodišnjim ukrasama, građani mogu prijaviti putem telefona na broj 020/623-927 ili lično u prostorijama "Komunalnih usluga", u ulici Zetskih vladara b.b. na Zabjelu.

Bonus video: