Đuričić: U našim rukama je odgovornost da Bar učinimo još infrastrukturno razvijenijim

"Crnogorska luča slobode, zajedništva, jednakosti svih vjera, nacija i kultura i dan danas sija najjače upravo iz Bara. Vjerujem da će nas uvijek okupljati i snažiti našu vjeru u prosperitetno, građansko i društvo jednakih šansi za sve", piše u čestitki

1778 pregleda 3 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

U našim rukama je odgovornost da Bar učinimo još infrastrukturno razvijenijim, primamljivijim za turiste i investitore, gradom ne samo za život, već i za uživanje, saopštio je predsjednik Opštinskog odbora Demokratske partije socijaista (DPS) Bar Mladen Đuričić.

On je povodom 24. novembra, Dana oslobođenja opštine Bar, uputio građanima čestitke, dodajući da sa "pijetetom i ponosom pominjemo antifašističku borbu naših predaka i istrajno čuvamo njene tekovine".

"Crnogorska luča slobode, zajedništva, jednakosti svih vjera, nacija i kultura i dan danas sija najjače upravo iz Bara. Vjerujem da će nas uvijek okupljati i snažiti našu vjeru u prosperitetno, građansko i društvo jednakih šansi za sve", piše u čestitki.

Prema njegovim riječima, Bar ima sve - vjekovne zidine Starog grada, hlad stoljetne masline, dvije čarobne obale, ogromne potencijale luke i marine, mogućnosti za razvoj turizma, poljoprivrede, trgovine.

"Ali iznad svega Bar ima dušu - dovoljno veliku da primi sve koji u njega dolaze i da uvijek dočeka one koji se u njega vraćaju. Još jednom ističući koliko smo privilegovani životom u ovom gradu, čestitam Dan opštine Bar", navodi se u čestitki.

Bonus video: