Ibrahimović: Na principima multikulturalnost Bar da iskoristi ljudske i prirodne potencijale

“24. novembar je prilika da se prisjetimo slavne antifašističke tradicije Bara i Barana, kao najvažnije civilizacijske tekovine modernog čovječanstva i vrijednosti bez koje nije moguće graditi prosperitetno i građansko društvo, osobito u multietničkim sredinama kakva je Bar", kazao je Ibrahimović

922 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Predsjednik Bošnjačke stranke i potpredsjednik Vlade Ervin Ibrahimović uputio je čestitku povodom 24. novembra – Dana opštine Bar, predsjedniku Opštine Dušanu Raičeviću, predsjednici Skupštine opštine Mileni Božović, odbornicima i svim građanima Bara, uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“24. novembar je prilika da se prisjetimo slavne antifašističke tradicije Bara i Barana, kao najvažnije civilizacijske tekovine modernog čovječanstva i vrijednosti bez koje nije moguće graditi prosperitetno i građansko društvo, osobito u multietničkim sredinama kakva je Bar", kazao je Ibrahimović.

Poručio je da vjeruje da će na principima multietničnosti, multikulturalnosti i multikonfesionalnosti, Bar u narednom periodu iskoristiti sve ljudske i prirodne potencijale i onako kako je predvodio antifašističku borbu, predvoditi privredni i kulturni razvoj evropske i građanske Crne Gore.

Bonus video: