Dukaj: Dinamičan razvoj turističke i ugostiteljske infrastrukture povećao standard života građana Bara

"Veliki turistički, kulturni, privredni, prirodni, proizvodni i razvojni kapaciteti čine grad pod Rumijom, jednim od gradova i jednom od opština, sa najperspektivnijim razvojnim potencijalom u Crnoj Gori", navodi se u čestitki

786 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Vlada Crne Gore
Foto: Vlada Crne Gore

Dinamičan razvoj u oblasti pomorske, turističke i ugostiteljske infrastrukture povećao je kvalitet i standard života svih građana Bara, saopštio je ministar javne uprave Maraš Dukaj.

On je ispred Ministarstva javne uprave građanima opštine Bar uputio čestitke povodom 24. novembra, Dana opštine.

Dukaj je naveo i da Bar predstavlja najbolji i najprikladniji sinonim za vjersku toleranciju i multietnički sklad, a da je tokom vjekova taj grad njegovao te humane osobine, postajući idealno mjesto za suživot različitih vjera, kultura i nacionalnosti.

"Veliki turistički, kulturni, privredni, prirodni, proizvodni i razvojni kapaciteti čine grad pod Rumijom, jednim od gradova i jednom od opština, sa najperspektivnijim razvojnim potencijalom u Crnoj Gori", navodi se u čestitki.

Kazao je i da Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Bar u oblasti digitalizacije i reforme javne uprave sa fokusom na unapređenje pružanja usluga građanima. "Sa jasnim uvjerenjem da će Bar nastaviti svoj razvoj u kontinuitetu, još jednom vam čestitam Dan opštine", naveoo je Dukaj.

Bonus video: