Vjekoslav osvojio glavnu nagradu „EKO Vozi i Osvoji“ nagradne igre

Sačuvajte “EKO Vozi i Osvoji” karticu, nagradna igra se nastavlja.

23168 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Jugopetrol
Foto: Jugopetrol

Izvučena je prva od dvije velike nagrade Jugopetrolove nagradne igre „EKO Vozi i Osvoji“. Suzuki Vitara Hybrid pošla je u ruke Vjekoslava Vojinovića iz Podgorice. Nagradu je 22. decembra izvukla zlatna lavica Ivona Pavićević.

Jugopetrol
foto: Jugopetrol

Od oko 108.000 učesnika, dobitniku automobila Suzuki Vitara Hybrid, ključeve je uručila Sara Ivanović Božović – marketing menadžer kompanije Jugopetrol.

Srećni dobitnik i njegova porodica nijesu krili zadovoljstvo i kaže da nagradu nije očekivao.

Na pitanje kako je reagovao kada su mu javili da je dobio glavnu nagradu, automobil Suzuki Vitara Hybrid, sa vidnim uzbuđenjem Vjekoslav je rekao: „U prvi mah nevjerica. Drago mi je bilo, ali ipak sumnjam da nije neka šala u pitanju. I sada dok pričam sa vama imam neku nevjericu koje ne mogu da se oslobodim, pomješanu sa lijepim osjećanjima.”

Takođe, dodaje da će ga prije svega on voziti, ali da će i ostali članovi porodice imati mogućnost da uživaju u vožnji ovog lijepog automobila.

Navodi da gorivo već godinama sipa na Jugopetrolovim EKO pumpama i da je prezadovoljan uslugom i kvalitetom goriva, tako da neće mijenjati već će i dalje nastaviti da sipa na pomenutim pumpama.

Na kraju preporučuje svim vozačima da i oni sipaju gorivo na EKO pumpama i možda će i oni stajati na mjestu gdje on sad stoji sa ključevima u ruci. A kompaniji poručuje sljedeće: “Neka nastavi ovako kako je do sada radila. Nema se šta mijenjati. Samo naprijed!”

Čestitamo Vjekoslavu Vojinoviću, kao i ostalim dobitnicima 45 sedmičnih nagrada. Svi koji imate “EKO Vozi i Osvoji” karticu sačuvajte jer se nagradna igra nastavlja, a mi vam želimo puno sreće u osvajanju nagrada.