Haos na trećoj traci bulevara: Građani oštećuju vozila i lome plastične barijere

"Plastični elementi su morali biti u bijeloj boji, ili jednostavno postavljeni na asfalt bez žute trake koja ih skriva", piše na Fejsbuk stranici Oči Podgorice

63575 pregleda 136 komentar(a)
Foto: Screenshot/Facebook Oči Podgorice
Foto: Screenshot/Facebook Oči Podgorice

Treća traka na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog koja je planirana za javni, taksi prevoz, kao i vozila sa pravom prvenstva prolaza već pravi probleme u saobraćaju.

Urednik emisije Oči Podgorice, koja se emituje na Televiziji Vijesti, Pedrag Tomović objavio je video na kojem se vidi da su nekolike barijere već oštećene.

"Danas je formirana traka za autobuse i taksi vozila, ali je to urađeno na pogrešan način i bez najave. Plastični elementi su morali biti u bijeloj boji, ili jednostavno postavljeni na asfalt bez žute trake koja ih skriva... Hitna reakcija potrebna. Zatvoriti traku večeras", piše na Fejsbuk stranici Oči Podgorice.

Iz Glavnog grada ranije je saopšteno da je obilježavanje trake obavljeno danas od 8 do 12 časova na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, od raskrsnice sa Ulicom Jovana Tomaševića do Bulevara Džordža Vašingtona i od Bulevara Džordža Vašingtona do raskrsnice sa Ulicom Ivana Milutinovića.

"Traka, posebno iz pravca Bloka V, do sada je dominantno služila za nepropisno zaustavljanje vozila, zbog čega očekujemo da će novo saobraćajno rješenje doprinijeti efikasnijem protoku saobraćaja duž glavnog gradskog bulevara", napisao je na Fejsbuku gradaonačelnik Podgorice Ivan Vuković.

Bonus video: